Αστρολογία σήμερα Κυριακή 2-10-2016 – Η Σελήνη στον Σκορπιό

Αστρολογία σήμερα Κυριακή 2-10-2016 – Η Σελήνη στον Σκορπιό
Δείτε τις διελεύσεις των πλανητών και πως επηρεάζουν σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου την ερωτική, επαγγελματική και οικονομική ζωή σας!

2 Οκτωβρίου 2016: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις βραδινές ώρες, διατηρώντας την επιρροή της Νέας Σελήνης που κορυφώθηκε χθες στο ζώδιο αυτό. Αν και το αίσθημα ενός νέου αρμονικού ξεκινήματος θα παραμένει διάχυτο στην ατμόσφαιρα, τις πρωινές ώρες, το φεγγάρι συναντά τον Ουρανό σε μια όψη αντίθεσης, κάτι που μπορεί προσωρινά, να διαταράξει την ισορροπία. Κάποια απρόσμενη εξέλιξη σε μια σημαντική σχέση μας ή μια απρόβλεπτη αντίδραση από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να δημιουργήσει μια ξαφνική ένταση. Αποφεύγοντας παρορμήσεις και κινήσεις εν βρασμώ, θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το θετικό κλίμα. Περισσότερο προσεκτικά πρέπει να είναι τα ζώδια που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στα τρίτα δεκαήμερα.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό

Το βράδυ, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Η εξωστρέφεια αντικαθίσταται από εσωτερικότητα και το συναίσθημα θα κυριαρχεί το διήμερο αυτό, με την επικοινωνιακή διάθεση και τη λογική να παρουσιάζουν αδυναμία έκφρασης. Χρειάζεται να προσέξουμε συναισθηματικές εντάσεις και καχύποπτες συμπεριφορές που δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την πραγματικότητα. Η οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια θα μας απασχολήσουν έντονα, ενώ καλό είναι να προσπαθήσουμε να συμπεριφερθούμε με ευθύ τρόπο στους άλλους, αποφεύγοντας υπόγειες δράσεις. Στα θετικά συγκαταλέγονται οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τους υπόλοιπους πλανήτες από τη νέα της θέση, οι οποίες μετριάζουν αρκετά την ένταση και μειώνουν τις πιθανότητες για συγκρούσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται από τη Σελήνη στον Σκορπιό είναι τα σταθερά, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

πηγή: zwdiasimera.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play