Ζώδια: θα σου προτείνει γάμο;

Ζώδια: θα σου προτείνει γάμο;
Κάθε άντρας λειτουργεί με τελείως διαφορετικό τρόπο στο θέμα της μόνιμης δέσμευσης. Κάποιοι το έχουν εύκολο το θέμα, κάποιοι ζορίζονται πολύ κάποιοι το αποφεύγουν το ζήτημα της συμβίωσης και του γάμου όπως ο διάβολος το λιβάνι! Από αστρολογική άποψη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: κάποια ζώδια είναι γεννημένα για τον γάμο, κάποια άλλα όπου φύγει – φύγει. Πάμε να τα δούμε λοιπόν, να ξέρεις τι σε περιμένει.

Κριός

Όχι, δεν θέλει να παντρευτεί! Ούτε μόνιμη σχέση θέλει. Αν καταφέρεις έναν Κριό να σου κάνει πρόταση γάμου, να την τηρήσει και να το εννοεί, θα είσαι φαινόμενο! Ο άντρας Κριός αγαπάει την περιπέτεια . Α ναι, είναι και άπιστος, οπότε και να φτάσετε σε γάμο, όλο και κάτι θα βρει να σου κάνει.

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος είναι γεννημένος για γάμο. Παρά τα όσα λέγονται, δύσκολα θα σου κάνει πρόταση, γιατί γενικά δύσκολα κάνει σχέση. Αν όμως είστε μαζί, θα πει ότι θέλει να παντρευτείτε. Αλλιώς δεν θα έκανε ούτε σχέση. Πιστός σύντροφος, ερωτικό άτομο, πολύ ζηλιάρης να ξέρεις, θα σε κουράσει ίσως με το θέμα της αφοσίωσης.

Δίδυμοι

Διπλό ζώδιο με τα όλα του ο άντρας Δίδυμος, φιγουράρει στις λίστες με τους εργένηδες πάνω – πάνω. Όχι δεν θέλει να δεσμευτεί. Θα το κάνει μόνον σε μεγάλη ηλικία, και πάλι θα προτιμήσει χαλαρή συμβίωση αν μπορεί, όχι γάμο. Άπιστος βεβαίως, πολύ ευμετάβλητος, την μια στιγμή μπορεί να είναι τρελά ερωτευμένος και την άλλη να έχει ήδη πετάξει μακριά σου!

Καρκίνος

Θέλει γάμο, θέλει μόνιμη δέσμευση, σαφώς, αλλά ο άντρας Καρκίνος θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη μέχρι να πάρει μια τελεσίδικη απόφαση. Πολύ κυκλοθυμικός, μπορεί να παίξει άπειρα ψυχολογικά παιχνίδια έως ότου κατασταλάξει. Θα σου είναι πιστός αλλά θα σε ζηλεύει πολύ. Και είναι και εύθικτος σε όλα!

Λέων

Έχει την φήμη του αδέσμευτου ο άντρας Λέων, αλλά δεν είναι αλήθεια . Θέλει ένα λαμπερό ταίρι δίπλα του, αλλά δεν κάνει εύκολα πρόταση γάμου. Έχει πολύ υψηλά στάνταρντς και πουλάει ακριβά την μονιμότητα! Αλλά αν τα καταφέρεις να τον πείσεις ότι είσαι η εκλεκτή του, θα σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα!

Παρθένος

Δύσκολο ζώδιο, πολύ εγκεφαλικό. Θέλει μόνιμη δέσμευση, αλλά δύσκολα βγαίνει από την ουσιαστικά μοναχική ζωή του. Μπορεί να έχετε μακροχρόνια σχέση, αλλά για να το αποφασίσει να σου κάνει πρόταση γάμου, να ξέρεις ότι θα περιμένεις πολύ. Ή και για πάντα…

Ζυγός

Υποτίθεται ότι ο άντρας Ζυγός είναι άστατος στον έρωτα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Νιώθει καλύτερα όταν είναι σε μια μόνιμη σχέση. Μπορεί να μην είναι ακριβώς γάμος, γιατί απεχθάνεται τις τυπικότητες, αλλά θα θέλει να ζήσετε μαζί. Πρέπει όμως να είσαι έτοιμη να του ανανεώνεις το ενδιαφέρον, γιατί είναι μάλλον άπιστο ζώδιο.

Σκορπιός

Εννοείται ότι θέλει μόνιμη σχέση ο Σκορπιός! Αλλά όσο εύκολα θα σου κάνει πρόταση γάμου, άλλο τόσο εύκολα θα την ανακαλέσει. Θέλει να ζήσει τελετές και παραδόσεις, αρραβωνιάσματα, όλο το πακέτο, αλλά η ζήλια του τον ωθεί σε απότομες αλλαγές των αποφάσεών του – άλλο να σου κάνει πρόταση κι άλλο να καταφέρεις τελικά να παντρευτείτε!

Τοξότης

Όχι, δεν θέλει να ακούει για γάμο ο άντρας Τοξότης. Θεωρεί πάντα ότι είναι πολύ μικρός για δεσμεύσεις και άλλωστε έχει πάντα μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν περιλαμβάνουν αναγκαστικά δύο ανθρώπους. Αν όμως αγαπήσει πολύ, θα κάνει παραχώρηση για το ταίρι του και θα είναι και πιστός.

Αιγόκερως

Φυσικά, γάμος με την πρώτη, εννοείται! Όσο παρορμητικός είναι σε όλα του ο Αιγόκερως, είναι και στο θέμα μιας πρότασης γάμου. Την κάνει εύκολα, την εννοεί και την τηρεί. Είναι αξιόλογος σύντροφος, με πολύ θετικά χαρακτηριστικά, που θα σ στηρίξει με όλο του το είναι.

Υδροχόος

Ή που θα παντρευτεί από τα 15 ο άντρας Υδροχόος, ή ποτέ. Δεν είναι ένα θέμα που τον ενδιαφέρει ο γάμος, απλά ποτέ δεν λέει όχι σε μια νέα εμπειρία. Δεν είναι κάτι που θέλει, το να έχει μόνιμη δέσμευση, αλλά υποχωρεί σχετικά εύκολα στην απαίτηση της συντρόφου του, μόνον όμως όταν αγαπάει πολύ.

Ιχθείς

Και θέλει να δεσμευτεί και δεν θέλει ο άντρας Ιχθύς. Μπορεί να έχει ήδη κάνει έναν γάμο όταν ήταν μικρότερος, μην πούμε και παραπάνω από έναν. Δεσμεύεται εύκολα, αλλά εύκολα ξεγλιστράει και από τα δεσμά. Δύσκολο το πεδίο μαζί του από άποψη μονιμότητας.

πηγή : oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play