Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
Διάβασε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό τα ερωτικά του ζωδίου σου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 7ο οίκο σου σε ωθεί να ψάξεις και να βρεις εκείνο το πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει τόσο, ώστε να θέλεις να δημιουργήσεις κάτι όμορφο μαζί του και πολύ κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι. Ωστόσο, για να τα καταφέρεις πρέπει να είσαι κι εσύ πρόθυμος/η να εγκαταλείψεις εγωιστικές συμπεριφορές και να δείξεις έντονο ενδιαφέρον στις ανάγκες της άλλης πλευράς, κάτι που είναι κάπως δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να ανανεώσεις τη σχέση σου για να τονωθεί και το δικό σου ενδιαφέρον αλλά και του συντρόφου σου, κυρίως αν βλέπεις ότι έχετε ρουτινιάσει. Επίσης, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να συζήσετε ή να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να βιώσεις έντονα ένα ερωτικό δίλημμα και να μην ξέρεις πώς να κινηθείς είτε γιατί δεν είσαι σίγουρος/η ότι ένα πρόσωπο που σου αρέσει είναι κατάλληλο για σένα και μπορείτε να είστε μαζί είτε γιατί δεν καταλαβαίνεις, αν ενδιαφέρεται πραγματικά, καθώς η συμπεριφορά του απέναντί σου είναι πολύ φλου. Δεν αποκλείεται τα πράγματα να μπλέξουν ακόμα περισσότερο με το έντονο ενδιαφέρον που θα σου δείξει κάποιος/α από τη δουλειά σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν, εκτός από ζευγάρι, να γίνετε και συνεργάτες με το σύντροφό σου για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή να δουλέψετε σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, κάτι που ή θα σας φέρει πολύ κοντά ή θα σας δημιουργήσει εντάσεις.

Δίδυμοι

Θα ξεθαρρέψεις κάπως με αυτή τη Νέα Σελήνη και θα ξαναβρείς τον παλιό, ανάλαφρο εαυτό σου, πρόθυμο να διασκεδάσει, να φλερτάρει και να συμμετάσχει στο ερωτικό παιχνίδι. Γι’ αυτό θα διευρύνεις τον κύκλο σου, θα κάνεις καινούργιες παρέες και θα είσαι «μέσα» σε όλα. Από όλα αυτά τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις ίσως υπάρξει κι ένα που θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα και μπορεί τελικά να καταλήξετε ζευγάρι. Αν είσαι σε σχέση, θα αυξηθεί η κοινωνική σας ζωή και οι βραδινές σας έξοδοι, είτε με φίλους είτε οι δυο σας, θα είναι συχνές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταπιαστείτε με ένα χόμπι για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον χρόνο σας αλλά και να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό τονίζεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα κι ίσως νιώσεις πιο έντονα τη μοναξιά σου. Ωστόσο, το να βρεις απλά ένα πρόσωπο και να συμβιβαστείς για να μην είσαι μόνος/η, σαφώς δεν είναι η λύση. Αυτό που σου χρειάζεται είναι εξωστρέφεια και μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Βγες περισσότερο, πήγαινε σε καινούργια μέρη, γνωρίσου με κόσμο και θα δεις ότι πολύ σύντομα η κατάσταση στα ερωτικά σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν είσαι σε σχέση, μιας και ο καιρός το επιτρέπει, θα σε ευχαριστεί να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι συντροφιά με τον άνθρωπό σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να βάλετε μπροστά και κάποιες αλλαγές που σκεφτόσασταν για να το κάνετε πιο ζεστό και φιλόξενο.

Λέων

Τα μηνύματα που λαμβάνεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά δεν είναι ξεκάθαρα και με αυτή τη Νέα Σελήνη καλείσαι να αποφασίσεις, αν πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα ή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού. Σίγουρα ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες θα έχεις, ακόμα και σε ένα ταξίδι ή μέσω γνωστών, το θέμα είναι ότι αν συνεχίσεις να αμφιταλαντεύεσαι και δε βάλεις σύντομα ένα τέλος, δε θα μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθετε αρκετά κοντά με κάποιους συγγενείς σας οι οποίοι μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε ή να σας προτείνουν λύσεις και σε κάποια πρακτικά, γραφειοκρατικά ή θέματα με ένα μεταφορικό μέσο που σας απασχολούν.

Παρθένος

Θα σε ευνοήσει η Νέα Σελήνη αρκετά να αποκτήσεις μια ισορροπία μέσα σου και επίγνωση των πραγματικών αναγκών σου. Όχι ότι δεν είσαι άνθρωπος του μέτρου, αλλά καμιά φορά η τελειομανία σου σε σπρώχνει στο να αναζητάς το κάτι παραπάνω. Ίσως δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει αρκετό καιρό κι αποφασίσεις να του δώσεις μια ευκαιρία ή δεν θα είσαι τόσο αυστηρός κριτής με ένα άλλο που θα σε προσελκύσει και παρά τις όποιες διαφορές σας, θα αποφασίσεις να το ρισκάρεις μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, οφείλετε να κρατήσετε μια σταθερή οικονομική πολιτική που όμως δε θα σας στερεί προσωπικές απολαύσεις γιατί μετά θα μιζεριάσετε. Καμιά φορά δεν είναι κακό να ξοδεύετε για κάτι που απλά σας αρέσει κι ας μην είναι απαραίτητο.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βάζει σε πρώτο πλάνο και σου ζητά να ανανεωθείς, όχι μόνο στην εμφάνιση, που είναι κυρίαρχο στοιχείο του Ζυγού, αλλά και σε νοοτροπία. Μια αλλαγή στην εικόνα σου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου όμως για να έχει… ερωτικό αντίκρισμα θα πρέπει να αλλάξεις και μυαλά. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο θελήσεις, αρκεί να αφήσεις πίσω σου αναποφασιστικότητα και δισταγμούς και να διεκδικήσεις όλα όσα επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μάλλον ωδή στη συντροφικότητα θα γράψεις, αφού θα θέλεις να κάνεις τα πάντα για τον άνθρωπό σου. Μην βάζεις όμως σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου γιατί θα χαθεί η ισοτιμία στη σχέση σου.

Σκορπιός

Υπάρχει μια θολούρα στα ερωτικά σου και με αυτή τη Νέα Σελήνη καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις κάπως το τοπίο σύντομα γιατί κι εσύ δεν αισθάνεσαι καλά όταν δεν ξέρεις τι σου γίνεται και βαδίζεις στα τυφλά. Επίσης, είναι πολύ πιθανό για αυτό το χρονικό διάστημα να δημιουργήσεις μια σχέση που για συγκεκριμένους λόγους θα πρέπει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που ως ένα σημείο δε θα σε χαλάσει αφού οτιδήποτε είναι «κρυφό» σε ιντριγκάρει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να κάνεις έναν απολογισμό και να διαπιστώσεις ότι σε κάποια θέματα παραείσαι απόλυτος/η κι ίσως αναθεωρήσεις κιόλας τη στάση σου, ικανοποιώντας κάπως το σύντροφό σου.

Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τον άνθρωπό σου και τις ανάγκες του, κάτι που θα βοηθήσει αρκετά τη σχέση σας, οπότε θα κερδίσετε και οι δύο αφού κι αυτός θα νιώθει ότι τον καταλαβαίνεις κι εσύ θα γλυτώσεις από γκρίνιες και παράπονα ότι δεν του δίνεις σημασία. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα χαλαρώσει κάπως η πίεση που είχες κι έτσι θα μπορέσεις να περάσεις ένα διάστημα που θα σου θυμίσει κάτι από τα παλιά. Βόλτες, φίλοι και φλερτ θα σε κάνουν να ξεχάσεις τους περιορισμούς και τα άγχη που σε ταλαιπωρούν, ενώ ένα ειδύλλιο που μπορεί να δημιουργηθεί με ένα πρόσωπο που θα έχετε αρκετά κοινά θα σε αναζωογονήσει, καθώς θα ξυπνήσει πολύ όμορφα συναισθήματα μέσα σου.

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν την προτεραιότητα στη λίστα σου, όμως παρότι ο σύντροφό σου μέχρι τώρα δε μιλούσε ή συμβιβαζόταν, ίσως αρχίσει να διαμαρτύρεται έντονα και απαιτήσει να εξοικονομήσεις περισσότερο χρόνο για σας και τη σχέση σας, καθώς έχει βαρεθεί να έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα επηρεαστείς συναισθηματικά και μια απογοήτευση από την μέχρι τώρα πορεία των ερωτικών σου είναι πιθανή αλλά δεν πρέπει να την αφήσεις να σε καταβάλλει. Αφού σου αρέσει να κυνηγάς στόχους, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βάλε στα άμεσα σχέδιά σου να βρεις το ταίρι σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου αλλά χρειάζεται και τη δική σου συμβολή.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς επικοινωνιακά σου δίνει το χάρισμα να γοητεύεις με το στυλ και τα λόγια σου και να αποκτάς θαυμαστές/ες όπου κι αν βρεθείς. Αρκετά άτομα θα σε προσεγγίζουν με ευκολία και θα θέλουν να αποκτήσουν στενότερη επαφή μαζί σου, οπότε είναι πολύ πιθανό κάποιος/α να σου κάνει το κλικ και να ερωτευτείς αυτή την περίοδο. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα γίνεις πιο δεκτικός/η και συμβιβαστικός/η, κάτι που θα βοηθήσει τη σχέση σου, αφού θα μειωθούν οι κόντρες και οι έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου. Επίσης, είναι πιθανό να υλοποιήσετε μια ιδέα σας ή να διευθετήσετε κάποια νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα που ήταν ο βραχνάς σας, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με άλλα σημαντικά σας ζητήματα.

Ιχθύες

Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό αντιλαμβάνεσαι το νόημα της λέξης «ισότητα» στη σχέση σου καθώς, όπως και σε όλα τα είδη των σχέσεων, ισχύει το «δούναι και λαβείν». Δεν μπορείς συνεχώς να δίνεις και να μην παίρνεις πίσω τα ανάλογα γιατί κι εσύ θα είσαι με το παράπονο και το ταίρι σου θα το θεωρεί δεδομένο και δε θα παίρνει πρωτοβουλίες. Καιρός λοιπόν να βάλεις τα πράγματα σε μια άλλη βάση για να επέλθει η ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η, η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη κι είναι πιθανό να γίνεις το αντικείμενο του πόθου ενός προσώπου που κι εσένα θα σου προκαλέσει αρκετά συναισθήματα, οπότε η δημιουργία ενός ερωτικού δεσμού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. Προετοιμάσου λοιπόν για αρκετές νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες.

Πηγή : astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play