Οι μεταδόσεις της ημέρας

Οι  μεταδόσεις της ημέρας

Πηγή: AP PHOTO

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τρίτη (21/02), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στο Champions League. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Η δράση στον αθλητικό κόσμο συνεχίζεται την Τρίτη (21/2) και το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια στη φάση των “16” του Champions League.

Η αναμέτρηση που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα είναι σαφώς το Λίβερπουλ – Ρεάλ, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά εννέα μήνες μετά τον τελικό τον περασμένο Μάιο, όπου βρήκε τη δεύτερη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αμφότερες, μάχονται στο Άνφιλντ για το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι 8η στην Premier League και μάχεται να μπει στην 4άδα.

Από την άλλη, η Ρεάλ βρίσκεται στο -8 από την Μπαρτσελόνα στη La Liga και το Champions League αποτελεί τον βασικό της στόχο.

Οι “μερένγκες” ταξίδεψαν στην Αγγλία χωρίς τους Τσουαμενί και Κρόος, που ταλαιπωρούνται από γρίπη και ίωση, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Καρίμ Μπενζεμά και Ντάνι Καρβαχάλ.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο ματς της βραδιάς, η κάτοχος του Europa LeagueΆιντραχτ, υποδέχεται την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι, η οποία τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί μία φανταστική πορεία.

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΝάπολι UEFA Champions League

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης UEFA Champions League

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play