Οριστικό: Διαζύγιο Παναθηναϊκού-Ράντονιτς!

Οριστικό: Διαζύγιο Παναθηναϊκού-Ράντονιτς!

Πηγή: EUROKINISSI

Τελικά βγήκε...λευκός καπνός στην υπόθεση Παναθηναϊκού και Ράντονιτς. Οι 2 πλευρές τα βρήκαν, αφού ο Ντέγιαν αποδέχθηκε να πάρει το… 50% της επόμενης σεζόν και πλέον ο Μαυροβούνιος τεχνικός αποτελεί παρελθόν!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς – επιτέλους – τελείωσε από τον πράσινο πάγκο σύμφωνα με το SDNA! Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν απευθείας με τον Μαυροβούνιο τεχνικό σήμερα στο ΟΑΚΑ αλλά και με τον ατζέντη του Μίσκο Ρασνάτοβιτς, βρέθηκε η χρυσή τομή και οι 2 πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες.

Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο της φετινής σεζόν και επιπλέον τουλάχιστον το 50% της επόμενης. Ήταν όμως μια κίνηση που έπρεπε να γίνει  κι έτσι ο ισχυρός άνδρας των πράσινων, Δημήτρης  Γιαννακόπουλος αποφάσισε να τελειώσει σήμερα την υπόθεση Ράντονιτς δίνοντας οριστική λύση.

Παράλληλα οι άνθρωποι του τριφυλλιού τις επόμενες ώρες θα αποφασίσουν το μέλλον και του υπόλοιπου staff. Και φυσικά βγαίνουν στην αγορά για προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν με τον βασικό βραχνά πάντως να αποτελεί παρελθόν και την ομάδα να δραστηριοποιείται έντονα για την επόμενη μέρα, καθώς μπροστά υπάρχει και ένας πολύ σημαντικός και δύσκολος στόχος: αυτός του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play