Σταματέλος: «Ξεχωριστή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Σταματέλος: «Ξεχωριστή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Πηγή: EUROKINISI

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και πήραν μια άνετη νίκη κόντρα στην Λαμία και πλέον, μετά και την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, πάνε να παίξουν τα πάντα στο προσεχές ντέρμπι με τους Πράσινους.

Για τα τελευταία νέα από τους Ερυθρόλευκους, μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών τόσο του Γκάρι Ροντρίγκες, όσο και του Παπασταθόπουλου.

«Άνετη νίκη, με καλή εμφάνιση, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τους τρεις βαθμούς μαζί με την ηρεμία που ήθελε ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που είναι ντέρμπι αιωνίων, που αποτελεί ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει αυτό που δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα. Να κερδίσει σε ένα μεγάλο ματς και να στείλει ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή που είναι ο Παναθηναϊκός και τα πλέι οφ είναι ντέρμπι. Το ντέρμπι είναι μία διαφορετική ιστορία σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Ο Σαμασέκου ήταν καλός, σε ένα παιχνίδι που ήταν βασικός, μαζί με τους υπόλοιπους… βασικούς του Ολυμπιακού. Δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει, μετά και το αυτογκόλ που έβαλε στο Κύπελλο με την ΑΕΚ. Δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση ο Σαμασέκου, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο σε σύγκριση με τον χρόνο που έχει πάρει. Πολύ καλός ήταν και ο Κανός, ο οποίος δίνει πράγματα που δεν τα έχει πάρει μέχρι σήμερα από τους άλλους εξτρέμ η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Γκάρι, ο οποίος τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Συνήθως ο παίκτης αντιλαμβάνεται πλήρως το πρόβλημά του. Ο Παπασταθόπουλος έχει ένα σφίξιμο, αλλά και για εκείνον θα ξέρουμε περισσότερα τη σημερινή μέρα. Περιμένουμε να γυρίσει ο Εμβιλά και ο Χάμες, ο οποίος είχε σίγουρα θέση στην ενδεκάδα αν ήταν χθες το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ ενόψει του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play