Φετφατζίδης: «Ο Ολυμπιακός μου έλεγε να πάω δανεικός σε Άρη ή Νότιγχαμ»

Φετφατζίδης: «Ο Ολυμπιακός μου έλεγε να πάω δανεικός σε Άρη ή Νότιγχαμ»

Πηγή: EUROKINISSI

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μιλώντας στο «ΦΩΣ», αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός του είχε δώσει μόνο δύο επιλογές δανεισμού, πριν τελικά τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του («ΦΩΣ») αποκάλυψε πολλές πληροφορίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ότι έιπε ο Γιάννης Φετφατζίδης:

«Η ΑΕΚ μου έδινε πιο πολλά λεφτά, αλλά θεωρούσα ότι μεγάλωσα στον Ολυμπιακό, ξεκίνησα από τον Ολυμπιακό και με τη μεταγραφή στην Τζένοα είχα αφήσει κάποια πράγματα στη μέση που ήθελα να τα συνεχίσω στον Πειραιά. Επέλεξα λοιπόν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Εκ του αποτελέσματος το μετάνιωσα. Στην ΑΕΚ θα ήμουν πιο σημαντικός, θα έπαιζα όλα τα ματς, όπως στον Άρη».

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξομολογήθηκε την ιστορία: «Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από το προηγούμενο καλοκαίρι. Και τον Γενάρη. Και αυτό το καλοκαίρι. Αλλά δεν με άφηναν από την Αλ Κορ στο Κατάρ. Εγώ θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα να φύγω από την Αλ Κορ, ήμουν ξενερωμένος γιατί δεν υπάρχει σοβαρό ποδόσφαιρο στο Κατάρ. Υπάρχουν καλοί ξένοι παίκτες, αλλά όχι ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ενώ στη Σαουδική Αραβία που ήμουν πιο πριν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κόσμος στα γήπεδα, σωστές προπονήσεις, δεν είναι τυχαίο ότι η Σαουδική Αραβία πάει συνέχεια στα Μουντιάλ».

Ως τότε ο προπονητής μου έλεγε «θα μείνεις στην ομάδα, μην ακούς τίποτα». Πικράθηκα. Γι’ αυτό δεν ήθελα να πάω δανεικός, ζήτησα να λύσω το συμβόλαιό μου. Μου είπαν να πάω δανεικός σε μία ομάδα στην Ελλάδα ή σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό. Μου έδωσαν δύο επιλογές. Άρη ή Νότιγχαμ. Αλλά δεν δέχτηκα, ζήτησα λύση συμβολαίου. Και πήγα στον Άρη ως ελεύθερος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play