Νέος τεχνικός διευθυντής στον Άρη – Συμφώνησε με τον Κροάτη, Παλικούτσα ο Καρυπίδης

Νέος τεχνικός διευθυντής στον Άρη – Συμφώνησε με τον Κροάτη, Παλικούτσα ο Καρυπίδης

Πηγή: Eurokinissi,PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Άρης έχει από σήμερα νέο τεχνικό διευθυντή. Ανακοίνωσε τον Παλικούτσα

Η αλλαγή μοντέλου στον Άρη είναι γεγονός. Η αρχή έγινε σήμερα με τον Θοδωρή Καρυπίδη να ανακοινώνει την συμφωνία με τον Ρόμπερτ Παλικούτσα, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού – τεχνικού διευθυντή στους κίτρινους.

Ο Κροάτης, είναι στη Θεσσαλονίκη έχει συναντηθεί και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, θα είναι «παρών» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Από την επόμενη ημέρα αναλαμβάνει δουλειά με πρώτο στόχο να αξιολογήσει το ρόστερ.

Φυσικά και αυτή η κίνηση, ουσιαστικά αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια απόδειξη πως αλλάζουν πράγματα στους κίτρινους, με τον Παλικούτσα να αναλαμβάνει ένα πόστο στην ομάδα το οποίο χρόνια είχε μείνει κενό.

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα είχε γίνει γνωστός όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ως αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με τον Νταμίρ Κάναντι στην πρώτη του θητεία στον Ατρόμητο.

Ο Παλικούτσα μέχρι και το τέλος Αυγούστου ήταν αθλητικός διευθυντής στη Ριέκα, στην οποία είχε πιάσει δουλειά από τον Ιούλιο του 2021. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Νυρεμβέργη, Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην οποία είχε συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον Κάναντι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play