ΑΕΚ: Μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης

ΑΕΚ: Μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης
Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι αθλήτριες βόλεϊ της Ένωσης

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι αθλήτριες βόλεϊ της Ένωσης για την υπόθεση της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό, που συντάραξε το πανελλήνιο καθώς με ένα πανό θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε περιστατικά παιδικής κακοποίησης.

“Κάνουμε ησυχία μόνο όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν βιάζονται και κακοποιούνται”, έγραφε το πανό που κρατούσαν οι αθλήτριες της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Προειδοποίηση από Τσατάλη εν όψει αγώνα με τον Ατρόμητο

Την προσοχή στους οπαδούς της ΑΕΚ για τη συμπεριφορά τους στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να μην επαναληφθούν περιστατικά που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς της ομάδας στο νέο της γήπεδο επέστησε ο Τάσος Τσατάλης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της «Ένωσης», δεν υπάρχουν περιθώρια για τη χρήση καπνογόνων που θα προκαλέσουν τη διακοπή της αναμέτρησης, ακόμα και για τρία δευτερόλεπτα, χαρακτηρίζοντας ρεαλιστικό τον κίνδυνο τιμωρίας της ΠΑΕ και να αγωνιστεί η ομάδα χωρίς τους φιλάθλους της στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ενημέρωσε πως έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τους ανθρώπους του γηπέδου και της διοίκησης αναφορικά με την παράνομη είσοδο ορισμένων οπαδών με συγκεκριμένα μέτρα που έλαβαν όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στην «Opap Arena».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play