CHEF D’ ŒUVRE: Η μόνη εξειδικευμένη σχολή επαγγελματικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

CHEF D’ ŒUVRE: Η μόνη εξειδικευμένη σχολή επαγγελματικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
CHEF D’ ŒUVRE: Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής είναι η μόνη που για 26 χρόνια παραμένει με επιτυχία πρώτη στην εξειδικευμένη γαστρονομική εκπαίδευση.

Η Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής CHEF D’ ŒUVRE είναι η μόνη που για 26 χρόνια παραμένει με επιτυχία ΠΡΩΤΗ στην εξειδικευμένη γαστρονομική εκπαίδευση. Με φιλοσοφία της την επικέντρωση αποκλειστικά στον τομέα της Γαστρονομίας και παράδοση στην παροχή εκπαίδευσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συγκεκριμένα στις ειδικότητες:

1. Επαγγελματική Μαγειρική

2. Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική

3. Αρτοποιία

4. Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

5. Επαγγελματικό Μπαρ (Bartender)

βρίσκεται στην κορυφή, ως η πιο αξιόπιστη Σχολή Γαστρονομικών Σπουδών στην Ελλάδα.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Το πρότυπο Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης που διαθέτει η Σχολή, με ειδικούς συμβούλους καριέρας, προσφέρει αποκλειστικά στους εκατοντάδες σπουδαστές της, τη δυνατότητα πριν ακόμα αποφοιτήσουν, να έχουν ήδη εξασφαλισμένη την αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας, με επαγγελματικά συμβόλαια και υψηλές αμοιβές στις πιο σοβαρές επιχειρήσεις του εστιατοριακού και ξενοδοχειακού κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι γνωστοί Chef καθηγητές της εφαρμόζουν το ολοκληρωμένο ευρωπαικό πρόγραμμα σπουδών CHEF D’OEUVRE, στις επαγγελματικών προδιαγραφών εργαστηριακές εγκαταστάσεις της, τηρώντας υποδειγματικά και με υπευθυνότητα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid 19, δημιουργώντας περιζήτητους και καταρτισμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την νέα σπουδαστική περίοδο

Η Σχολή CHEF D’OEUVRE έχοντας λάβει ήδη όλα τα νέα απαιτούμενα μέτρα για ασφαλή εκπαίδευση , αναμένει για την προσεχή σπουδαστική περίοδο τους υποψήφιους σπουδαστές της, που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σωστά και να ξεχωρίσουν στον χώρο της γαστρονομίας, για ενημέρωση και ξενάγηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις της, από ειδικούς συμβούλους σπουδών της Σχολής.

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις θέσεων για παρακολούθηση προσομοίωσης εργαστηριακού μαθήματος, με διαδραστική συμμετοχή, πριν από την εγγραφή.

Ραντεβού για Ενημερώσεις – Προκρατήσεις θέσεων – Εγγραφές : 3 ης Σεπτεμβρίου 93, Αθήνα, τηλ. 210 8237758, 210 8231935.

www.chefdoeuvre.gr

blog.chefdoeuvre.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play