Γυρίζει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ο Καμαρά

Γυρίζει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ο Καμαρά

Πηγή: EUROKINISSI

Ο Μαντί Καμαρά δύσκολα θα παραμείνει στη Ρόμα καθώς απ' ότι φαίνεται δεν είναι στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και το πιθανότερο είναι να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς και να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά πρόκειται να γυρίσει στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό. Ο μέσος από την Γουινέα, αποκτήθηκε από τη Ρόμα ως δανεικός το καλοκαίρι, με σκοπό να να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ. Ο δανεισμός περιέχει οψιόν αγοράς 12 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι «Τζιαλορόσι» κατέβαλαν το ποσό του 1.200.000 για το «ενοίκιο» του παίκτη. Με τα τωρινά δεδομένα, η οψίον του παίκτη πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί.

Ο πρώην άσος των ”ερυθρόλευκων” μετράει φέτος 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα αλλά στους τελευταίους αγώνες έχει φάει…πολύ πάγκο. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά τη διακοπή του Μουντιάλ, ο Καμαρά έχει αγωνιστεί μόλις 1′ στον αγώνα με την Σπέτσια, ενώ παρόλη την λειψανδρία στη μεσαία γραμμή, ο Μουρίνιο εμπιστευόταν πιο εύκολα παίκτες από την Πριμαβέρα σε σχέση με αυτόν. Η επιστροφή  του Βαϊνάλντουμ δυσκόλεψε ακόμη πιο πολύ την κατάσταση με τον χρόνο συμμετοχής του Μαντί και δύσκολα θα πάρει άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Καμαρά θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play