Οι αποδόσεις δείχνουν τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί στη Κρήτη

Οι αποδόσεις δείχνουν τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί στη Κρήτη

Πηγή: EUROKINISSI

Βρισκόμαστε λίγο πριν την εκκίνηση του Final 8 στο Ηράκλειο και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν δώσει σχεδόν από τώρα το κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Οι ομάδες του Final 8 κινούνται σε ρυθμούς…κυπέλλου, όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει στη συγκεκριμένη μορφή και θα λάβει χώρα στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Φυσικά αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι η ”μάχη” των 2 ”αιωνίων” στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την προϋπόθεση ότι θα περάσουν το εμπόδιο των προημιτελικών.

Παρότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού κράτησε χαμηλά τη μπάλα στις δηλώσεις, η ”αρμάδα” του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το ξεκάθαρο φαβορί, με τις αποδόσεις των στοιχηματικών να πιάνουν ιστορικό χαμηλό. Οι ”ερυθρόλευκοι” είναι ασταμάτητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού και στις 2 διοργανώσεις έχουν στρογγυλοκάτσει…στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, η απόδοση των νταμπλούχων Ελλάδας κυμαίνεται μεταξύ 1.28 και 1.35, την ώρα μάλιστα που για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει 3 παιχνίδια σε 72 ώρες. Μετά τον Ολυμπιακό, ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός αλλά με απόδοση περίπου στο 3.50-3.75, καθώς θα πρέπει να αποκλείσει τον μεγαλύτερο του αντίπαλο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play