Αγραβάνης: “Ήθελα να παίξω στον κορυφαίο σύλλογο, ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο”

Αγραβάνης: “Ήθελα να παίξω στον κορυφαίο σύλλογο, ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο”

Πηγή: EUROKINISSI

Ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας το ''τριφύλλι'' κορυφαίο σύλλογο, ενώ έδειξε και την ανυπομονησία του για τον πρώτο τίτλο.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε ντεμπούτο και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει η νέα του ομάδα στη νίκη απέναντι στον Προμηθέα. Ο διεθνής Έλληνας ψηλός παραδέχτηκε πως ήθελε καιρό να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό κορυφαίο σύλλογο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω έτσι ομάδες μεσούσης σεζόν, αλλά στην περίπτωσή μου ισχύει αυτό που λένε κάθε εμπόδιο για καλό. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό, το ήθελα πολύ και με αυτούς τους συμπαίκτες μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Είναι μεγάλη μου χαρά να παίζω στον Παναθηναϊκό. Αυτό ήθελα τα τελευταία χρόνια, ήθελα να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο, να παίξω στον κορυφαίο σύλλογο, με κορυφαίους παίκτες, EuroLeague. Το ευχαριστιέσαι πιο πολύ περισσότερο. Η δουλειά σου είναι πολύ πιο εύκολη με τέτοιους συμπαίκτες. Και πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ.

Έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα. Σήμερα κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα κουρασμένα, ο Λι και ο Γκουντάιτις έδωσαν την ψυχή τους με την Βαλένθια. Και πάλι έδωσαν τη ψυχή τους σήμερα, όμως πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας μέσα από την προπόνηση.

Αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, αυτό προσπαθώ να κάνω σε όποια ομάδα και να είμαι, να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα θα γίνουν λάθη, θα χάσεις φάσεις, αλλά το θέμα είναι να μην σταματάς. Το είδαμε και σήμερα. Κάποιος έχασε 2-3 σουτ, τον παροτρείναμε να συνεχίσει. Ο Μπέικον ήταν πολύ καθοριστικός στο τέλος. Νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά ομάδα και αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε τώρα.

Έχω εισπράξει πως η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει κάθε στιγμή. Είναι τεράστιο το ταλέντο που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να φτιάξουμε και τη χημεία, ο ένας να είναι για τον άλλο πιο πολύ, σε κάθε φάση. Έχουμε το Final Eight, εκεί κάθε παιχνίδι εκεί είναι τελικός. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ επιθετικοί για να καταφέρουμε το στόχο μας.

Δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε τη χημεία μεταξύ μας. Ήδη τα πράγματα ήταν καλύτερα σήμερα σε σχέση με το ματς με την Βαλένθια. Τα παιδιά δεν με γνώριζαν, έπαιξα με μία προπόνηση εγώ και ο Τόμας με 5 προπονήσεις. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Μου αρέσει πολύ (που με χειροκρότησαν). Ευχαριστώ τον κόσμο. Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play