Πρωτοψάλτης για Ημέρες Καριέρας: Ευκαιρία για τους άνεργους να μπουν πάλι στην αγορά

Πρωτοψάλτης για Ημέρες Καριέρας: Ευκαιρία για τους  άνεργους να μπουν πάλι στην αγορά

Πηγή: PRINT SCREEN

«Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, σαν Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, να ερχόμαστε πιο κοντά στην κοινωνία» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ και την Κατερίνα Μπατζάκη ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, διοικητής της ΔΥΠΑ.

Μέσα από τις Ημέρες Καριέρας πολλοί άνθρωποι βρίσκουν δουλειά αλλά είναι εξίσου σημαντικό ότι «πολλοί από αυτούς ενεργοποιούνται. Υπάρχουν μακροχρόνια άνεργοι που έχουν πολύ καιρό να μιλήσουν σε επιχειρήσεις, εργοδότες ή να πάνε σε συνέντευξη, οι οποίοι έρχονται εδώ».

«Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, σαν Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, να ερχόμαστε πιο κοντά στην κοινωνία, πιο κοντά στον κόσμο του επιχειρείν. Αυτή είναι η δουλειά μας, όχι να είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία μας, να είμαστε έξω, να μιλάμε, να δίνουμε δυνατότητες διαδραστικής επαφής, όπως αυτή μεταξύ των ανέργων και των επιχειρήσεων» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ και την Κατερίνα Μπατζάκη ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, διοικητής της ΔΥΠΑ.

Στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ, που πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi (Λεωφόρος Κηφισίας 39) στην Αθήνα, από τις 10:00 έως τις 18:00, άνεργοι, αλλά και όσοι αναζητούν μία καλύτερη δουλειά ή ακόμα και μία διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία, έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών από πολλούς κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και χρειάζονται προσωπικό με τα κατάλληλα προσόντα, γνώσεις και δεξιότητες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play