Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ

Πηγή: PRINT SCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να... αποκαλύψει κατά πόσο ακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην EuroLeague μιλώντας για τον αδερφό του, Κώστα, και την παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε.

Αν αναρωτήθηκε κανείς το πόσο… πιστός είναι στο πρόγραμμα της EuroLeague ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω των αγώνων των Μπακς στο ΝΒΑ, η απάντηση έρχεται από τον ίδιο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τους Κλίπερς, μεταξύ άλλων μίλησε για τις εντυπώσεις που διατηρεί από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία μετέχει και ο αδερφός του, Κώστας, με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

«Προσπαθώ να το ακολουθήσω όσο περισσότερο μπορώ. είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα και την απόφασή του να παίξει για μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Να τους βοηθήσει να κάνουν καλή δουλειά. Προφανώς θα πω την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά! Αυτές είναι οι δύο ομάδες που παρακολουθώ, δεν θα πω ψέμματα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα αλλά… Δεν ξέρω αν θα φτάσει στο Final 4, όμως ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλός» ήταν τα λόγια του Greek Fre​​​​​​ak σε ερώτηση που του τέθηκε για το πόσο παρακολουθεί τα ευρωπαϊκά μπασκετικά δρώμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play