Εκτός προπόνησης Έλληνας παίκτης του ΠΑΟ – Εξελίξεις με Μάγκνουσον

Εκτός προπόνησης Έλληνας παίκτης του ΠΑΟ – Εξελίξεις με Μάγκνουσον

Πηγή: EUROKINISSI

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει Έλληνα ποδοσφαιριστή να κάνει μην παίρνει μέρος στην προπόνηση κάνοντας αποφόρτιση ενόψει της δύσκολης ρεβάνς.

ΠαναθηναϊκόςΜε πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τον Αχιλλέα Πούγγουρα να μην κάνει κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του κάνοντας αποφόρτιση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μάγκνουσον έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Πούγγουρας και ατομικό ο Μάγκνουσον“,αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play