Μόνο ο Ρονάλντο αρνείται 500 εκατ, το ίδιο έκανε και ο Χάμες – Αρνήθηκε χρυσό συμβόλαιο ο Ροντινέι

Μόνο ο Ρονάλντο αρνείται 500 εκατ, το ίδιο έκανε και ο Χάμες – Αρνήθηκε χρυσό συμβόλαιο ο Ροντινέι

Πηγή: Αρχείου

Φήμες θέλουν να έρχεται ο Ρονάλντο στο Λιμάνι

Τι σχέση μπορούν να έχουν ο Κριστιάνο Ροναλντο, ο Ροντινέϊ, η Αλ Νάσρ, ο Ολυμπιακός, ο Μέντες, ο Χάμες και ο Ρούντι Γκαρσιά; Με λίγη έρευνα, την σχετική σύνθεση γεγονότων/δεδομένων/χρονολογιών και την απαραίτητη… ίντριγκά φτιάχνουν μια πολύ ωραία ιστορία! Δια χειρός “Ευαγγελιστή”

ΡΟΝΤΙΝΈΙ: ακριβώς όπως τα γράψαμε πριν από 2 ημέρες. Έρχεται στον Ολυμπιακό, με συμβόλαιο 2,5 χρόνων, του εκατομμυρίου ετησίως, από το ίδιο κανάλι που είχε φέρει τον Ραφίνια (επίσης παίκτη της Φλαμένγκο) τον Αύγουστο 2020. Μισθολογικά ο Ροντινέϊ θα πάρει πάνω , κάτω το συμβόλαιο που είχε ο Κέβιν Λαλά (με plus κανένα 100άρικο). Υψηλότατο βέβαια για τα ελληνικά δεδομένα (για δεξιό μπακ), φυσιολογικό για Ολυμπιακό, όχι πάντως η υψηλότερη προσφορά που είχε – ως ελεύθερος – ο 30χρονος Βραζιλιάνος. Υπήρχαν τουλάχιστον άλλες τρεις ομάδες που του έδιναν περισσότερα αλλά ο Ροντινέϊ επέλεξε τους “ερυθρόλευκους”. Μια απο αυτές, που του έκανε μακράν την καλύτερη οικονομική πρόταση, ήταν της Αλ Νάσρ. Το κλαμπ του Ριάντ έφτασε να του δίνει ένα ποσό που συνολικά θα προσέγγιζε τα 5.000.000 ευρώ, για συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων. Τρελά λεφτά, για άσο μάλιστα που έψαχνε το πρώτο πολύ μεγάλο (οικονομικά) συμβόλαιο της καριέρας του στα 30 του χρόνια, παρόλα αυτά όμως, τα πετροδολάρια δεν συγκίνησαν τον δεξιό μπακ της “Μενγκάο”. Κι ας αγωνίζονται στην Αλ Νασρ δυο γνωστοί, διεθνείς συμπατριώτες του, όπως ο έμπειρος; Λουίς Γκουστάβο και ο Ταλίσκα…

ΡΟΥΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ/ΑΛ ΝΑΣΡ: την περασμένη άνοιξη κάποιοι είχαν …πείσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως θα μπορούσε να φέρει τον Γάλλο κόουτς με το βαρύ βιογραφικό στην ΑΕΚ. Επειδή δεν ήταν…αγενής και η “κιτρινόμαυρη” πίεση μεγάλη, έστειλε μια… βόλτα στην Αθήνα, στα Σπάτα και την Νέα Φιλαδέλφεια τον ατζέντη του αλλά ρεαλιστική πιθανότητα να πει “ναί” δεν υπήρξε ποτέ. Σε καλό βγήκε βέβαια στην Ένωση αφού αναγκαστικά μετά τους Σάντος/Γκαρσιά πήγε στην πρόταση του Γιάννη Παπαδημητρίου, τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Γκαρσιά ενέδωσε στα τρελά λεφτά της Αλ Νάσρ (κάνουν λόγο για plus 6.000.000 τον χρόνο) και την ανέλαβε τον Ιούλιο με στόχο το πρωτάθλημα στην Σαουδική Αραβία (μετά απο 8 αγωνιστικές την έχει δεύτερη). Βασικό του μέλημα να αλλάξει όλη την άμυνα. Έτσι πήρε για τερματοφύλακα τον Οσπίνα (Νάπολι), για αριστερό μπακ τον Κόναν (Ρέμς), για στόπερ τον Αλβάρο Γκονζάλες (Μαρσέιγ) όχι όμως, δεξί μπακ. Στην short list της Αλ Νάσρ απο τέλη Αυγούστου ήταν και ο Ροντινέϊ, ο οποίος καλοκαιριάτικα δεν θα άφηνε την Φλαμένγκο – ενω είχε πάει και ο αγαπημένος του προπονητής, Ντοριβάλ Ζούνιορ – και την πρόκληση να σηκώσει το Λιμπερταδόρες (όπως συνέβη). Τον Ροντινέϊ ο Ρούντι Γκαρσία τον ήξερε απο την σεζόν 2018-19, όταν ήταν και τον ήθελε στην Μαρσέιγ. “Υπέρμαχος” της λύσης Ροντινέι ήταν και ο Βραζιλιάνος Μαρτσέλο Σαλαζαρ, τον οποίο Γάλλος κόουτς βρήκε υπηρεσιακό τεχνικό στην Αλ Νασρ και τον κράτησε. Ο Ροντινέι όμως, είχε το σθένος να “χυλοπιτιάσει” τους Σαουδάραβες και τα περίπου 2.000.000 ετησίως για χάρη του ευρωπαϊκού του ονείρου, που καλύπτει πλήρως ο Ολυμπιακός!

ΡΟΝΑΛΝΤΟ/ΧΑΜΕΣ/ΜΕΝΤΕΣ: ο Πορτογάλος “χρυσοδάκτυλος” των ατζέντηδων έχει πελάτες και τους δυο. Αυτός έφερε τον Χάμες στον Ολυμπιακό, αυτός θα μπορούσε να βοηθήσει/διευκολύνει (με το…αζημίωτο βεβαίως/βεβαίως) σε ένα deal του CR 7 με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην ελληνική πιάτσα με άκρες στην… Μέση Ανατολή, γνώριζαν πως τον Σεπτέμβριο η Αλ Νάσρ είχε… οχλήσει τον Μέντες για τον Χάμες Ροντρίγκες που δεν άντεχε άλλο στο Κατάρ (μετά από ένα χρόνο στην Αλ Ραγιαν). Ο Κολομβιανός σταρ όμως, δεν το…συζήτησε καν, δεν ήθελε να περάσει ούτε μήνα επιπλέον στον Κόλπο. Και δεν του έλεγε απολύτως τίποτα να αφήσει την Ντόχα για να μετακομίσει στο Ριάντ. Ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε ως ποιότητα ζωής. Ο Χάμες ήθελε να φύγει απο την Αραβία κι έφυγε. Τώρα η Αλ Νάσρ έκανε μια σούπερ προσφορά στον κορυφαίο πελάτη του Μέντες, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έγραψε η Marca για 200 εκατομμύρια το χρόνο και δεν διαψεύστηκε. Υπό προϋποθέσεις ο Ρονάλντο αν πει το “ναι” στους Σαουδάραβες μπορεί να εισπράξει συνολικά 500.000.000 ευρώ ως το καλοκαίρι του 2025. Ποιος μπορεί να πει “όχι” σε τόσα χρήματα; Μόνο ο Κριστιάνο, λεει η στήλη!!! Θα περιμένουμε βέβαια την απόφαση του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ με την εθνική Πορτογαλίας. Μην το δένετε σχοινί κορδόνι πάντως πως έκλεισε ή κλείνει στην Αλ Νάσρ. Όπως και ένα μεγάλο μέρος – το μεγαλύτερο – απο αυτά τα λεφτά οι Σαουδάραβες του τα δίνουν μέσω χορηγών-ιών. Κι αυτό δεν ξέρω αν του ..αρέσει αφού θέλει οι δικές του εταιρίες του να εκμεταλεύονται στο 100% το εμπορικό του όνομα/σήμα.

Με πληροφορίες από Sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play