Ο Παναθηναϊκός έχει να χάσει ματς που θα τον «καίει» 9 μήνες

Ο Παναθηναϊκός έχει να χάσει ματς που θα τον «καίει» 9 μήνες

Πηγή: Eurokinissi (Αρχείου)

Με τη νίκη του επί του Ατρόμητου, την προηγούμενη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τον πρώτο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος

Με τη νίκη του επί του Ατρόμητου, την προηγούμενη Κυριακή, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο τον πρώτο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής, έχοντας την ασφάλεια των 8 πόντων από την δεύτερη ΑΕΚ που του προσέφεραν οι 12 νίκες και η 1 ισοπαλία στα 13 εφετινά ματς της Super League.

Το σερί αυτό, γίνεται ακόμα καλύτερο για τους «πράσινους», αν αναλογιστεί κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που έχασαν παιχνίδι, το οποίο «καίγονταν» βαθμολογικά. Αυτό λοιπόν ήταν στις 19 Φεβρουαρίου, στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, όταν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Στους σχεδόν 9 μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τότε, το «τριφύλλι» είτε έχει πάρει, είτε δεν έχει χάσει, όλα τα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Η μοναδική του ήττα ήταν από τον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική των play off με 2-0, τότε που ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να ξεκουράσει τους βασικούς τους παίκτες ενόψει του τελικού που θα ακολουθούσε λίγα 24ωρα μετά και τον οποίο τελικά κέρδισε με 1-0.

Ήταν όμως βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς είχε εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που ήταν από την αρχή ο στόχος του και είχε ρίξει όλη την προσοχή στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play