Το μήνυμα Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Για μένα είστε όλοι το ίδιο και θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι!»

Το μήνυμα Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ: «Για μένα είστε όλοι το ίδιο και θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι!»

Πηγή: Gavros.gr

Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε ομιλία του στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (16:00) ματς με τον Ατρόμητο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», με τον Ματίας Αλμέιδα να μέσω ομιλίας του στους παίκτες της ΑΕΚ να στέλνει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για τον τρόπο που επιλέγει τους παίκτες που παίζουν. Και τι πρέπει να γνωρίζουν οι «κιτρινόμαυροι» για την συνέχεια…

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

«Είμαστε όλοι μαζί σ’ όλα. Μια ομάδα σε προπονήσεις και αγώνες. Και όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Και όποιος παίζει και όποιος δεν παίζει πρέπει να είναι το ίδιο, με την ίδια συμπεριφορά. Όλοι μαζί ενωμένοι. Για μένα είστε όλοι το ίδιο και θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι» είπε στα αποδυτήρια στα Σπάτα ο Αλμέιδα προς τους παίκτες του.

Ο Αλμέιδα και τα γκάζια

Επίσης, στην ομιλία του είχαν προστεθεί και τα γκάζια του Αργεντίνου τεχνικού διότι διαπίστωσε χαλαρότητα στο ισόπαλο (2-2) προπονητικό φιλικό με την ΑΕΚ Β’ και αυτό δεν θέλει να το δει στα επίσημα παιχνίδια και δη σε αυτό της Κυριακής απέναντι στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Για αυτό και έριξε… καμπανάκια σε πολλούς με όσα είπε ο Αργεντίνος εντός των αποδυτηρίων.

Και ο ίδιος περιμένει να δει την ΑΕΚ ξανά σοβαρή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες την προσεχή Κυριακή στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο να έρθει η νίκη και να συνεχίσει η Ένωση στον… καλό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play