Το σενάριο επιστροφής του Αλμέιδα ως «σωτήρα» στην Τσίβας

Το σενάριο επιστροφής του Αλμέιδα ως «σωτήρα» στην Τσίβας

Πηγή: Sportdog.gr

Στην Τσίβας αναπολούν τις ημέρες του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και ονειρεύονται την επιστροφή του το 2023 στην ομάδα.

Ονειρεύονται επιστροφή του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ως «σωτήρα» στην Τσίβας.

View this post on Instagram

A post shared by Matias Jesus Almeyda (@peladoalmeyda)

Σύμφωνα με το «elfutbolero.com.mx», η σεζόν ολοκληρώθηκε στην Τσίβας και όλα έχουν καταρρεύσει. Και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «τώρα που όλα τελείωσαν, ήρθε η ώρα να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις μέσα στην ομάδα της Γκουανταλαχάρα, η οποία δεν μπόρεσε να εδραιωθεί λόγω έλλειψης παικτών και προπονητή που πραγματικά να μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη και να μπορεί να έχει μία αξιοπρεπή αθλητική δουλειά».

Και κάπου εκεί μπαίνει ο Αλμέιδα.. Όπως αναφέρεται «ο ιδιοκτήτης της Τσίβας, Αμάουρι Βεργκάρα σκέφτεται να τα γυρίσει όλα και υπάρχει ένας άνθρωπος που τα ξέρει όλα, που ξέρει πως λειτουργεί ο Μεξικαός παίκτης και που θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει αν τον καλέσου για να ξυπνήσει τον γίγαντα και αυτός είναι ο Ματίας Αλμέιδα».

View this post on Instagram

A post shared by @sjearthquakes

Εν συνεχεία στον μεσότιτλο αναφέρεται «τι θα ζητούσε ο Ματίας Αλμέιδα για να επιστρέψει στην Τσίβας;» και υπογραμμίζεται ότι «σε πρώτη φάση ο Αλμέιδα θα μπορούσε να επιστρέψει εφόσον πληρωθεί η ρήτρα που έχει στην ΑΕΚ», ενώ «η δεύτερη προϋπόθεση θα ήταν η άμεση απόλυση του Ρικάρντο Πελάεθ, αφού ο Αλμέιδα δεν συνεργάζεται με αθλητικό διευθυντή, αλλά κάνει και τις δύο λειτουργίες μέσα στην ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play