Ολυμπιακός: “Στην γιορτή μας δεν χωρούν αντιαθλητικές συμπεριφορές και βία”

Ολυμπιακός: “Στην γιορτή μας δεν χωρούν αντιαθλητικές συμπεριφορές και βία”

Πηγή: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για τον 3ο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή [17/6, 21:00] στο ΣΕΦ

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για τον 3ο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή [17/6, 21:00] στο ΣΕΦ. Με νίκη, η ομάδα του Πειραιά θα κάνει το 3-0 απέναντι στους «πράσινους» και θα κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία της.

Στο στρατόπεδο των “ερυθρόλευκων” επικρατεί έκδηλη αισιοδοξία, καθώς ξέρουν πως είναι πολύ κοντά την επιστροφή του τίτλου του πρωταθλητή, μετά από το 216, ενώ δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να χρειαστεί να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ για τέταρτο παιχνίδι.

Τα εισιτήρια του 3ου τελικού έχουν εξαντληθεί ήδη από χθες (15/6) το απόγευμα και σήμερα (16/6) με ανάρτησή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τους φιλάθλους: «Ωθήστε ΜΟΝΟ με τη φωνή σας την ομάδα στη νίκη που θα την στέψει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ».

«Στην γιορτή μας δεν χωρούν ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορές και ΒΙΑ,» έστειλε ηχηρό μήνυμα η ΚΑΕ Ολυμπιακός και κάλεσε όλους όσοι θα είναι παρόντες στο κλειστό του ΣΕΦ να φορούν κόκκινα.

Στη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται:

«Ελάτε αύριο (17/06, 21.00) στο ΣΕΦ και ωθήστε ΜΟΝΟ με τη φωνή σας την ομάδα στη νίκη που θα την στέψει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ! Στην γιορτή μας δεν χωρούν ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορές και ΒΙΑ. ? Και μην ξεχνάτε πως έχουμε Dress Code: #OLYKOKKINA #OlympiacosBC».

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς ο Ντόρσεϊ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο ομογενής γκαρντ των Πειραιωτών ανέφερε ότι οι οπαδοί του Τριφυλλιού τον αποκαλούσαν μαϊμού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως και εκείνοι έχουν μαύρους αθλητές στην ομάδα τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεν έχω πει ποτέ τίποτα για τους οπαδούς και ούτε με νοιάζει τι λένε αυτοί, όμως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δεν μπορεί να αποκαλούν παίκτες μαϊμούδες, έχουν και αυτοί μαύρους αθλητές στην ομάδα τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play