Μπέντζαμιν Μεντί: Εμφανίστηκε για προανάκριση

Μπέντζαμιν Μεντί: Εμφανίστηκε για προανάκριση
Μπέντζαμιν Μεντί: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρέθηκε ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Μάντσεστερ για την προανάκριση του.

Μία είδηση που προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν η σύλληψη του Μπεντζαμίν Μεντί. Ο Γάλλος Μπακ της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη από την αστυνομία του Chesire με τον παίκτη να κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, προφυλακίστηκε, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για να βγει με εγγύηση.

Ο Μεντί εμφανίστηκε στο ειρηνοδικείο του Μάντσεστερ. Κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης ακρόασης στο Ειρηνοδικείο του Μάντσεστερ, η οποία καθυστέρησε λόγω τεχνικών προβλημάτων, ο Mendy, εμφανίστηκε φορώντας ένα κρεμ φούτερ, μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομα και την ημερομηνία γέννησής του.

Οι κατηγορίες

Σε εκείνη την ακρόαση, ο υπάλληλος είπε στον κ. Mendy κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες βιασμού, οι οποίοι φέρεται να έλαβαν χώρα στο Macclesfield τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Ο ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε αρχικά στις 26 Αυγούστου με τρεις κατηγορίες βιασμού που σχετίζονται με ένα υποτιθέμενο περιστατικό τον Οκτώβριο του 2020, μία κατηγορία για βιασμό μιας γυναίκας τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και τη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου 2021.

Αυτά τα εικαζόμενα αδικήματα σχετίζονται με τέσσερις γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών και φέρεται να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021 στη διεύθυνση κατοικίας του στο Withinlee Road, στο Prestbury, Cheshire.

Η νέα καταγγελία

Μία νέα καταγγελία έγινε για τον Benjamin Mendy, την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούσε να αναφερθεί για νομικούς λόγους. Ο Γάλλος διεθνής, κατηγορείται τώρα για οκτώ αδικήματα κατά πέντε διαφορετικών γυναικών, συμπεριλαμβανομένων επτά για βιασμούς που σχετίζονται με τέσσερις γυναίκες.

Τα φερόμενα θύματα δεν κατονομάζονται για νομικούς λόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play