Μαρία Ηλιάκη: Έβαλε τα καλά της και μίλησε για την επιστροφή της στο MEGA

Μαρία Ηλιάκη: Έβαλε τα καλά της και μίλησε για την επιστροφή της στο MEGA
Μαρία Ηλιάκη: Τις πρώτες της δηλώσεις έπειτα από την ανακοίνωση της επιστροφής της στο δυναμικό του καναλιού έκανε η παρουσιάστρια.

Στο MEGA επιστρέφει η Μαρία Ηλιάκη, γεγονός που έκανε γνωστό και το ίδιο το κανάλι την Παρασκευή (27/08) με σχετική ανακοίνωση.

Η επίσημη ανακοίνωσε αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία».

Λίγα λεπτά μετά στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Γεια σας! Λοιπόν ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega! Άκου να δεις, χώθηκα και εγώ! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Σας ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω απ’ όλα ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play