Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 24/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 24/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 909.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελέκ ζητάει από την Ελίφ να μαζέψει τα πράγματα της. Τώρα που ξέρει ποιος είναι ο Ταρίκ πιστεύει πως αυτό το μέρος είναι επικίνδυνο για εκείνη και την κόρη της. Η Ελίφ υπακούει τη μητέρα της και κατευθύνονται προς την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι και είναι δύο αστυνομικοί, που ζητάνε να δουν τη Ματσιντέ. Η Μελέκ τους οδηγεί στο σαλόνι και ακούει τη συζήτησή τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Βιλντάν ενοχλείται από την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν αναπτύξει η Σερσέ (Μελέκ) και η Ελίφ. Ο γιατρός της Παρλά της δίνει εξιτήριο και της ζητάει να συνεχίσει να κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της γιατί μπορεί να έχει έτσι την ευκαιρία να ξαναπερπατήσει. Η Παρλά μιλάει στον Κερέμ για το όνειρο που είδε και ήταν ντυμένη νύφη ενώ έμπαινε στην έπαυλη. Ο Κερέμ κάνει την ίδια φαντασίωση αλλά στη θέση της Παρλά είναι ντυμένη στα λευκά η Σουρεγιά, η γυναίκα, που πραγματικά αγαπάει.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της μιλήσει και να μοιραστεί μαζί της τα προβλήματά της. Η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί λίγο πριν φτάσει σπίτι της και ενώ η Ράνα ετοιμάζεται να φύγει για να πάει να βρει τον Ταρίκ. Η Ράνα απαντάει στην κλήση της Χουμεϊρά και της λέει πως δεν είναι στην πόλη, για να την αποφύγει. Δεν ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά είναι πολύ κοντά και τη βλέπει και δεν καταλαβαίνει γιατί της είπε ψέματα.

Η Χουμεϊρά αποφασίζει να την ακολουθήσει και η Ράνα την οδηγεί, χωρίς να το ξέρει, στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα. Συνειδητοποιεί πως η Ράνα ήταν τόσο καιρό η άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως πρέπει να συναντήσουν κάποιον για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της φυγής τους και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Η Χουμεϊρά τους ακολουθεί. Ο Ταρίκ εξηγεί το σχέδιο του στη Ράνα πως θα το σκάσουν με καράβι. Η Ράνα δεν χαίρεται με αυτή την προοπτική και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλει να φύγει με αυτόν τον τρόπο από τη χώρα. Η Χουμεϊρά νιώθει έντονες συσπάσεις και σταματάει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, οι πόνοι της είναι αφόρητοι.

Ο Κερέμ φέρνει την Παρλά στην έπαυλη και η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί. Η Ματσιντέ της υπόσχεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώθει άνετα. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως αυτός και η Παρλά σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Ματσιντέ μένει άφωνη. Η Παρλά σκέφτεται πως η Ματσιντέ δεν είναι ευχαριστημένη επειδή η νύφη της θα είναι ανάπηρη. Η Ματσιντέ εξηγεί πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δείχνει τόσο ξαφνιασμένη και τους προειδοποιεί για τη σοβαρότητα της απόφασής τους.

Όταν η Ματσιντέ μένει μόνη της με τον Κερέμ του λέει πως η ανακοίνωση του την ξάφνιασε. Δεν πιστεύει πως αγαπάει την Παρλά και πως την παντρεύεται επειδή τη λυπάται. Ο Κερέμ λέει στη μητέρα του πως έχει πάρει την απόφασή του και αυτό δεν αλλάζει. Η Σουρεγιά ακούει τη συζήτησή τους και δεν αντέχει. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεσπάει σε κλάματα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη δεν απαντάει. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της και η Βιλντάν της λέει πως ίσως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει επειδή έχει κίνηση. Η Ματσιντέ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play