Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 12/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 12/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 904.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Μουσταφά αποφασίζει προς το παρόν να μην ενημερώσει τη Ματσιντέ για τον θάνατο του Βεϊσέλ. Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της Ζουλιντέ και της ενημερώνουν πως το όπλο που σκότωσε τον Βεϊσέλ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να εντοπίσουν τον ένοχο. 

Στο σημερινό επεισόδιο,  η Ιντζί δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Μελέκ την καταλαβαίνει και της λέει πως ξέρει ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από αυτούς που αγαπάς. Και η Ελίφ είναι μακριά της αλλά συνεχίζει να παλεύει και να προσπαθεί.

Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της λέει πως θέλει να τη δει αλλά εκείνη του απαντάει πως πρέπει πρώτα να χωρίσει από τη γυναίκα του. Καθώς μιλάνε η Χουμεϊρά μπαίνει στο δωμάτιο και ο Ταρίκ κλείνει το τηλέφωνο. Η Χουμεϊρά ζητάει να μάθει με ποιον μιλούσε αλλά ο Ταρίκ δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Η Χουμεϊρά είναι σίγουρη πως κάποια άλλη γυναίκα υπάρχει στη ζωή του άντρα της.

Η Ματσιντέ δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα δωμάτιο για μια ξεχωριστή καλεσμένη, που θα έρθει σύντομα. Εύχεται η Μελέκ να είναι σύντομα κοντά της. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ τσακώνονται και η γυναίκα μιλάει με σκληρά λόγια. Του λέει πως της ανήκει η εταιρία, που εκείνος διευθύνει. Τα λόγια της προκαλούν την οργή του Ταρίκ, ο οποίος φεύγει. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο της εταιρία και ζητάει να συναντηθούν. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να πάρει τις μετοχές της Χουμεϊρά στην εταιρία δωροδοκώντας τον δικηγόρο.

Ο Μουσταφά κρατείται από τους άντρες του Ταρίκ και όταν εκείνοι δεν βλέπουν πατάει στο κινητό του την ηχογράφηση. Ο Ταρίκ έρχεται και απειλεί τον Μουσταφά ενώ μιλάει για τη Μελέκ, τη Ματσιντέ, τον Γιουσούφ και το ατύχημα. Ομολογεί ακόμα και τον φόνο του Βεϊσέλ και απειλεί να σκοτώσει τη Μελέκ και την Ελίφ. Το κινητό του Μουσταφά καταγράφει τα πάντα. Ο Μουσταφά απειλεί με τη σειρά του πως θα μιλήσει στη Χουμεϊρά και τη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ χτυπάει τον Μουσταφά και εκείνος χάνει τις αισθήσεις του. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Μουσταφά και να τον θάψουν στο δάσος. Ο Ταρίκ φεύγει και ακούει τον πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος πηγαίνει κάποια χαρτιά για υπογραφή στη Χουμεϊρά λέγοντας της πως είναι για τυπικούς λόγους. Εκείνη μπερδεύεται γιατί είναι πολλά τα έγγραφα. Αυτό είναι και το σχέδιο του Ταρίκ, να μπερδέψει ο δικηγόρος τη Χουμεϊρά και να πάρει την υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών της. Η Χουμεϊρά υπογράφει τα χαρτιά.

Οι άντρες του Ταρίκ μεταφέρουν το πτώμα του Μουσταφά στο δάσος για να τον θάψουν. Η Βιλντάν ανησυχεί γιατί στην έπαυλη θα έρθει να μείνει η Παρλά αλλά και ένας νέος φιλοξενούμενος της Ματσιντέ. Σκέφτεται πως θα χρειαστεί βοήθεια και πως ίσως η Σερσέ (Μελέκ) να θέλει να έρθει στην έπαυλη για να εργαστεί μόνιμα…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play