Σταύρος Νικολαΐδης: «Αν δε νοσηλευόμουν η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Αν δε νοσηλευόμουν η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια»
Σταύρος Νικολαΐδης: Ο ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Τον κορωνοϊό «νίκησε» ο Σταύρος Νικολαΐδης, αφού όμως πέρασε κάποιες αρκετά δύσκολες ώρες. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας πως ο γιατρός που τον είδε του είπε πως αν καθυστερούσε λίγο ακόμα να νοσηλευτεί η ζημιά στον πνεύμονά του θα ήταν διπλάσια.

«Από τις 10 Μαΐου είχα υψηλό πυρετό και μετά από 10 ημέρες το οξυγόνο μου άρχισε να πέφτει επικίνδυνα. Με πήρε η Γιώτα από το αυτί για να με πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να δεχτώ ότι έφτασα σε αυτό το σημείο. Οι γιατροί μου είπαν πως αν αργούσα έστω και μία ημέρα η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια. Προχθές πήρα εξιτήριο, αλλά το οξυγόνο μου δεν έχει επανέλθει πλήρως. Είμαι καταβεβλημένος και φοβισμένος», είπε αρχικά.

«Δε σου κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός με τα εμβόλια. Έλεγα να το κάνω αργότερα λόγω της δουλειάς, αλλά τώρα θέλω να κάνω τέσσερα εμβόλια. Αγχώθηκα γιατί δεν μπορώ τα νοσοκομεία. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο το να πάω και μία κοντινή βόλτα απέκτησε άλλη ουσία. Με έσωσε το γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει στη ζωή μου», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play