Βασίλης Ζούλιας για Περικλή Κονδυλάτο: Έχει μεγάλη πρόταση από τις ΗΠΑ

Βασίλης Ζούλιας για Περικλή Κονδυλάτο: Έχει μεγάλη πρόταση από τις ΗΠΑ
Βασίλης Ζούλιας: Ο σχεδιαστής ανακοίνωσε πως μόλις ο Περικλής Κονδυλάτος επιστρέψει στην Ελλάδα από το Survivor 2021, θα μάθει ότι τον περιμένει μια μεγάλη πρόταση εργασίας από τις ΗΠΑ.

Για την αποχώρηση του καλού του φίλου και συνεργάτη Περικλή Κονδυλάτου από το Survivor μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή Love It.

«Ο Περικλής ήταν ο εαυτός του, δεν κρύβεται, αλλά οι χαρακτηρισμοί θα μπορούσαν να λείπουν γιατί ήταν σκληροί. Είχε μια αξιοπρεπή αποχώρηση χθες εν μέσω χειροκροτημάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σχεδιαστής.

Και αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες δέχτηκε μια πολύ σημαντική πρόταση για μια συνεργασία με τον Περικλή στο εξωτερικό:

«Του έκαναν την πρόταση για το Survivor και δέχτηκε. Χθες λάβαμε ένα email από την Αμερική για μια πολύ σημαντική συνεργασία, από μια σημαντική συνεργάτιδά μας για ένα μεγάλο γεγονός, που ίσως το ξέρετε όλοι και θα ανακοινωθεί όταν έρθει η ώρα. Αφορά τον Περικλή και εμένα για κοσμήματα και κοστούμια και θα του το ανακοινώσω μόλις επιστρέψει. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και έχω ενθουσιαστεί».

Τέλος για το Survivor είπε: «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τόσο ήταν να μείνει. Τον χαρήκαμε μέσα στο παιχνίδι, εκτός από τη στιγμή που υπήρχε η ανθρωποφαγία με τα άσχημα σχόλια. Δεν του άξιζαν αυτά τα λόγια του Περικλή και χάρηκα που βγήκε τελικά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play