Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν στο πάτωμα

Γιατί οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν φτάνουν στο πάτωμα
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι δημόσιες τουαλέτες σπάνια φτάνουν στο πάτωμα ; Υπάρχουν πολλές λογικές εξηγήσεις.

Όλοι μας έχουμε βρεθεί έστω και μια φορά σε δημόσιες τουαλέτες. Πολλές φορές δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ένα από τα πράγματα που κάνει τις δημόσιες τουαλέτες να διαφέρουν από τις άλλες είναι οι πόρτες.

Τις περισσότερες φορές οι πόρτες δεν φτάνουν μέχρι κάτω με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πόδια αυτού που είναι μέσα. Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν αρκετές λογικές εξηγήσεις.

Μια κανονική πόρτα δίνει στους επισκέπτες μια «ζεστή» αίσθηση απομόνωσης. Αυτό σημαίνει ότι απομονώνει τον θόρυβο τόσο ώστε οι άνθρωποι να χάνουν την αίσθηση της ώρας… με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η ουρά στην αναμονή.

Οι “κοντές” πόρτες μειώνουν τις πιθανότητες βανδαλισμού, γκραφίτι, χρήσης ναρκωτικών ή ακόμα και σεξ στις τουαλέτες. Ακόμα, σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει, μπορεί να γίνει αμέσως αντιληπτό από κάποιον που βρίσκεται έξω από την τουαλέτα. μειώνουν τις πιθανότητες βανδαλισμού, γκραφίτι, χρήσης ναρκωτικών ή ακόμα και σεξ στις τουαλέτες. Ακόμα, σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει, μπορεί να γίνει αμέσως αντιληπτό από κάποιον που βρίσκεται έξω από την τουαλέτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play