Ολυμπιακός: Ψάχνει “λαβράκια” στην Αργεντινή

Ολυμπιακός: Ψάχνει “λαβράκια” στην Αργεντινή
Ολυμπιακός: Οι σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» έχουν βρει άλλους δύο παίκτες από στην Αργεντινή, που μπορεί να αποδειχθούν «χρυσές» περιπτώσεις.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου προκάλεσε αίσθηση. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό τον Αργεντινό χαφ, ενώ έχουν στο στόχαστρο και άλλες περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών από την Αργεντινή.

Πέρα από τον 20χρονο χαφ, ο οποίος έχει δημιουργήσει από τις πρώτες κιόλας μέρες στον Πειραιά σπουδαίες προσδοκίες, οι σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» έχουν βρει, όπως αναφέρει η «Sportday», άλλους δύο παίκτες από στην Αργεντινή, που μπορεί να αποδειχθούν «χρυσές» περιπτώσεις. Οι ίδιοι μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτεροι από τον Λοβέρα, αλλά αυτό δε μειώνει την προοπτική τους.

Τον έναν από αυτούς τους δύο παίκτες, μάλιστα, στο λιμάνι σκέφτονται να τον αποκτήσουν κιόλας από τον Ιανουάριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ένας παίζει στην κορυφή της επίθεσης, αν και δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για τον παίκτη, που εξετάζουν για πιθανή κίνηση τον χειμώνα.

Μάξι Λοβέρα: Ξεχώρισε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Κ19

Μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Κ19 είχε το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (5/9) για τον Ολυμπιακό το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν καθημερινά τη δουλειά, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Αυτές οι προπονήσεις, άλλωστε, βοηθούν αρκετά τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει συμπεράσματα για τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, αλλά και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων».

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Μάξι Λοβέρα. Ο 20χρονος εξτρέμ δείχνει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στοιχεία στις προπονήσεις των Πειραιωτών, θέλοντας να αποδείξει ότι αποτελεί μια καλή επένδυση για την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο φιλικό με την Κ19 αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι και είχε αρκετές καλές τοποθετήσεις, ενώ βρισκόταν με αρκετή άνεση με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον μετατόπισε τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και ακόμα και εκεί ήταν εξαιρετικός, έχοντας και πολύ μεγάλη διάθεση και ενέργεια. Έτσι, έδειξε για μια ακόμα φορά στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος «πολυθεσίτης» στις ομολογουμένως αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play