ΑΕΚ: Βρέθηκε ομάδα για τον Λιβάγια – 4 εκατομμύρια ζητάει η Ένωση

ΑΕΚ: Βρέθηκε ομάδα για τον Λιβάγια – 4 εκατομμύρια ζητάει η Ένωση
Tiς τελευταίες μέρες υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λιβάγια της ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση θέλει τα τον πουλήσει. Όμως στην ΑΕΚ τονίζουν οτι δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον Κροάτη επιθετικό με ποσό λιγότερο των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου, τις τελευταίες μέρες υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λιβάγια.

Μάλιστα η ομάδα, που το όνομά της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, έχει ξεκινήσει επαφές με την ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Κροάτη μεσοεπιθετικό. Φέρεται, μάλιστα, έτοιμη να καταθέσει το ποσό που ζητά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της.

Περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το ποια είναι η ομάδα αυτή, δεν έχουν γίνει γνωστές. Θα είναι, ωστόσο, μια σημαντική εξέλιξη με την προσθήκη «ζεστών» χρημάτων στα ταμεία της ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει να κινηθεί με ακόμη ευελιξία στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Λιβάγια ή οποιαδήποτε άλλη κάλυψη του ρόστερ, ανάλογα με το σχεδιασμό που θα έχει γίνει μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΑΕΚ: Δεν έχουν ξεχάσει τον Χόλμεν στην «Ένωση»

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν νέο τεχνικό στον πάγκο τους και ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν στους τίτλους με τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας μόλις λίγες μέρες, αλλά είναι καλά διαβασμένος. Γνωρίζει ποια είναι τα προβλήματα της ομάδας και που πρέπει να ενισχυθεί. Μια από τις θέσεις που η «Ένωση» πονάει είναι αυτή του σέντερ μπακ.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες ήταν στην επικαιρότητα, αλλά η περίπτωση του φαίνεται πως έχει κολλήσει. Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σεμπάστιαν Χόλμεν. Ο Σουηδός στόπερ έχει μερικά από τα στοιχεία που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι». Είναι γρήγορος και δυναμικός κάτι που θα τον έκανε να ταιριάξει με τα βαριά κορμιά των Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου.

Μετά την πρόσληψη του Καρτνόσο η περίπτωση του διεθνή στόπερ φαινόταν να έχει χάσει έδαφος. Ωστόσο το Εθνοπόρ αναφέρει πως ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι αρνητικός. Απλά επειδή δεν γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή θα ήθελε πρώτα να τον τσεκάρει. Αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα και τότε θα βγει η τελική ετυμηγορία του πρώην προπονητή της Θέλτα για το αν θα γίνει κάποια κίνηση ή όχι.

Ο Καρντόσο συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του για την άμυνα και τον Νέλσον Μόντε, που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε. Τις προσεχείς μέρες, ο ίδιος αναμένεται να αποφασίσει οριστικά για το ποιος είναι ο «εκλεκτός» στη νευραλγική θέση του σέντερ μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play