Τζίμι Ντουρμάζ: “Δεν ξεχνάω τα ρατσιστικά σχόλια στο Μουντιάλ”

Τζίμι Ντουρμάζ: “Δεν ξεχνάω τα ρατσιστικά σχόλια στο Μουντιάλ”
Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που είχε δεχτεί στο Μουντιάλ, τονίζοντας ότι κοιτάει μπροστά, αλλά δεν τα ξεχνάει.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι μέλος της Εθνικής Σουηδίας για αρκετά χρόνια. Φυσικά ήταν μέσα στους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στις τελικές επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι Σκανδιναβοί είχαν εξαιρετική παρουσία, ωστόσο υπήρχε και ένα μελανό σημείο. Αυτό δεν ήταν άλλο από τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Η αφορμή σε εκείνα τα τραγικά γεγονότα ήταν ένα φάουλ στο παιχνίδι με τη Γερμανία. Από αυτό προήλθε το γκολ που είχαν πετύχει τα “πάντσερ” και είχαν στερήσει τη νίκη από τη Σουηδία. Αρκετοί συμπατριώτες του, επιτέθηκαν στον Ντουρμάζ για το αγωνιστικό λάθος και θυμήθηκαν ότι είναι παιδί μεταναστών. Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τζίμι Ντουρμάζ: Προχωράω, αλλά δεν ξεχνάω

Αρκετούς μήνες μετά τα περιστατικά του Μουντιάλ, ο παίκτης της Τουλούζ παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη. Σε αυτή αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας ότι προχωράει μπροστά, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ τα όσα του έλεγαν.

“Πάντα θα είμαι περήφανος για τις καταβολές μου και τους γονείς μου. Κοιτάω μπροστά και δεν θέλω να κρατάω κακία για κανέναν αλλά δεν ξεχνάω ποτέ τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκα στο Μουντιάλ. Άλλο είναι να ξεπερνάς κάτι και άλλο να το θυμάσαι”, ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα τόνισε πως του αρέσει να παίζει και δεκάρι – κάτι που έγινε στην Τουλούζ – ενώ ακόμα ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην Γαλλία αλλά και να προσφέρει ξανά στην Εθνική. Επίσης πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Μάλμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play