Επικό: Αυτό είναι το καλύτερο προεκλογικό σποτ (vid)

Επικό: Αυτό είναι το καλύτερο προεκλογικό σποτ (vid)
Το είδαμε και πέσαμε καταγής! Είναι (μέχρι στιγμής) το καλύτερο προεκλογικό σποτ.

Τα προεκλογικά σποτ για τις επικείμενες εκλογές αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ωστόσο από όλα όσα έχουμε παρακολουθήσει αυτό είναι το καλύτερο (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Είναι το σποτ που θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια. Και όχι άδικα! Οι υποκριτικές ικανότητες των πρωταγωνιστών και οι συζητήσεις τους δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι άλλο.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ταβερνάκι όπου δύο κοπέλες ανοίγουν συζήτηση με έναν κύριο. «Εγώ κοπελιά τον θέλω τον πολιτικό να είναι σαν τον αετό. Να είναι εκεί ψηλά στον ουρανό», ωστόσο η μία από τις κοπέλες έχει διαφορετική άποψη: “Ο πολιτικός πρέπει να πατάει στη γη. Να είναι καταγής”. Και τότε είναι που γίνεται η ανατροπή. Ο Αλέξανδρος Καταγής, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα “Οικολογία – Πράσινοι – Αλληλεγγύη” εμφανίστηκε από το πουθενά.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού σποτ που εντυπωσίασε. Στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφέρονται τα εξής για τον πρωταγωνιστή του σποτ:  Ο Αλέξανδρος Καταγής είναι ένας άνθρωπος από τα Ιωάννινα που χαράσσει τον δικό του δρόμο στη ζωή. Συμμετέχει σε κοινωνικές και πολιτικές δράσεις, τώρα και στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, στη λίστα των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών των Πράσινοι-Αλληλεγγύη για τις Ευρωεκλογές 2019. Είναι ένας νέος άνθρωπος που επιμένει να προσπαθεί στην Ελλάδα αν και έχει δοκιμάσει να ζήσει και στη Βιέννη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play