Ολυμπιακός: “Ματιές” σε Παυλίδη

Ολυμπιακός: “Ματιές” σε Παυλίδη
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις "ματιές" στον Βαγγέλη Παυλίδη.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο νεαρός παίκτης Βαγγέλης Παυλίδης, που ανήκει στην Βίλεμ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τον 21χρονο παίκτη ο οποίος ανήκει στην Βίλεμ, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης, ενώ στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της η ολλανδική ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση του, καθώς ο παίκτης έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στον β΄γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο στον Ολυμπιακό πέρα του ότι παρακολουθούν την περίπτωση δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του, όπως αναφέρει το thrylos24.

  • Ποιος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης (γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1998) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τη Βίλεμ ΙΙ, δανεικός από τη Μπόχουμ.

Μπόχουμ

Στις 9 Απριλίου 2016, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπόχουμ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Βρίσκεται στην ομάδα για 1,5 χρόνο και έχει εξαργυρώσει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα U19 (45 αγώνες – 20 γκολ – 13 ασίστ) και στην άριστη παρουσία του στην πρώτη ομάδα, στην οποία συμμετείχε τακτικά στις προπονήσεις, καθώς και σε επίσημα φιλικά παιχνίδια. Ο Παυλίδης ψηφίστηκε, σύμφωνα με τη FIFA, ως ένα από τα 15 μεγαλύτερα ταλέντα στους τελικούς του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 στη Βουλγαρία. Η ομάδα της Βεστφαλίας στοιχηματίζει πολύ στον νεαρό επιθετικό από την περίοδο 2016-17 και έτσι έσπευσε να τον δεσμεύσει με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019, καθώς γερμανικές, αγγλικές και ιταλικές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για αυτόν τα τελευταία χρόνια. Στις 15 Μαΐου 2016, έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο, μπαίνοντας ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη με 2-4 εναντίον της Χεϊντενχέιμ για την 2. Μπουντεσλίγκα.

Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ (δανεισμός)

Στις 26 Ιανουαρίου 2018, εντάχθηκε ως δανεικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Στις 22 Ιουνίου 2018, η διάρκεια του δανεισμού του επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Βίλεμ ΙΙ

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, η Βίλεμ ΙΙ επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του, με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19. Στις 23 Ιανουαρίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ομάδα, ύστερα από ασίστ του Μάριου Βρουσάι σε μια εκτός έδρας νίκη με 3-2 για το Κύπελλο εναντίον της Τβέντε. Στις 16 Φεβρουαρίου 2019, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα, με ένα σουτ από πολύ κοντινή απόσταση, στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Φίτεσε.

Διεθνής σταδιοδρομία

Έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές Ελλάδας (Παίδων, Νέων και U20).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play