Κέι Σι Ρίβερς: Μια φορά σουτέρ, για πάντα σουτέρ (pic)

Κέι Σι Ρίβερς: Μια φορά σουτέρ, για πάντα σουτέρ (pic)
Ο Κέι Σι Ρίβερς έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στους επικριτές του, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κέι Σι Ρίβερς φόρεσε την πράσινη φανέλα για δύο σεζόν και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Οι εμφανίσεις του στα εγχώρια ντέρμπι και το “φονικό” του σουτ, αρκούσαν ώστε να τον κατατάξουν σε περίοπτη θέση στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να συνεχίσει το έργο του, καθώς η απόδοσή του έπεσε δραματικά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, καθώς πάλευε να ξεπεράσει έναν ύπουλο τραυματισμό στον ώμο.

Το καλοκαίρι, ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Παναθηναϊκός ακολούθησαν δρόμους χωριστούς και έπειτα από αρκετές ατομικές προπονήσεις και ημέρες υπομονής, βρέθηκε μια ευρωπαϊκή ομάδα για να δείξει εμπιστοσύνη στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος πάλευε να αποδείξει ότι… δεν είναι τελειωμένος.

Εν τέλει, η ευκαιρία δόθηκε από ομάδα ερυθρόλευκης απόχρωσης! Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς, κάλεσε τον Ρίβερς στο Βελιγράδι.

Στόχος της “Ζβέζντα” ήταν η επιστροφή στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας, η οποία συνεπάγεται και με τη συμμετοχή της ομάδας στην επόμενη Euroleague. Στον “επεισοδιακό” πέμπτο τελικό με τη Μπουντούτσνοστ, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν σαρωτικός και μετέτρεψε τον πέμπτο τελικό σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Ρίβερς επικράτησε με 97-54 της Μπουντούτσνοστ, κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα και “σφράγισε” την επιστροφή της στην επόμενη Euroleague.

Κι όλα αυτά… υπό την ασφαλή καθοδήγηση του Κέι Σι Ρίβερς. Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και του Παναθηναϊκού ήταν καθοριστικός στον πέμπτο τελικό, πετυχαίνοντας 21 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από τη γραμμή των 6.75μ. Δηλαδή, ήταν ο Ρίβερς που μάθαμε να βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα. Στο τέλος της βραδιάς, πήρε αγκαλιά το τρόπαιο, απαντώντας έτσι στους επικριτές του, οι οποίοι δεν πίστεψαν ότι μετά τον τραυματισμό του θα μπορούσε να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο.

“Αυτή είναι απλά μια υπενθύμιση πως όταν είσαι μια φορά σουτέρ, είσαι για πάντα σουτέρ, ανεξαρτήτως τραυματισμών ή αμφισβητήσεων που μπορεί να μπουν στη μέση. Προς ενημέρωσή σας, το έχω ακόμη!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρίβερς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BwojI_-lubI/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play