Λιονέλ Μέσι: Η φωτογραφία του Αργεντινού που έγινε viral

Λιονέλ Μέσι: Η φωτογραφία του Αργεντινού που έγινε viral
Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πρωταγωνιστής σε μια φωτογραφία που έγινε viral.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με την πάροδο των ετών έχουμε δει τόσες φωτογραφίες του, που μπορούμε να τον αναγνωρίσουμε από χιλιόμετρα.

Ακόμα και για τα παιδικά του χρόνια έχουν ξεκάθαρη εικόνα. Τουλάχιστον οπτικά. Ωστόσο, μια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας και αποτελεί κρυμμένο διαμάντι.

Σε αυτή απεικονίζεται ο Λιονέλ Μέσι παρέα με κάποια άλλα παιδάκια σε ηλικία μόλις 10 ετών. Σε αυτή κάθεται δίπλα του νεαρή τότε Αντονέλα.

Οι δυο τους ήταν φίλοι από μικρή ηλικία και όταν πέρασαν τα χρόνια εξελίχθηκε σε σχέση και επιτυχημένο γάμο.

Λιονέλ Μέσι: Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Αργεντινός

Μετά από μια χρονιά που δέχτηκε έντονη κριτική, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει πάρει τα πάνω του. Για την ακρίβεια βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του τα τελευταία χρόνια.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Λα Λίγκα και είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το “Χρυσό Παπούτσι” για δεύτερη σερί σεζόν.

Παράλληλα είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό που θέλει περισσότερο από όλα τόσο ο Αργεντινός, αλλά και η Μπαρτσελόνα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και αυτό καταλήξει στην Βαρκελώνη, τότε η “Χρυσή Μπάλα” θα επιστρέψει και πάλι στα χέρια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play