Βέροια: Κινητό ανατινάχτηκε στα χέρια κοπέλας (vid)

Βέροια: Κινητό ανατινάχτηκε στα χέρια κοπέλας (vid)
Απίθανο περιστατικό στην Βέροια με πρωταγωνιστές μια νεαρή και το κινητό της τηλέφωνο

Αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε μια νεαρή κοπέλα στην Βέροια. Η 24χρονη μιλούσε στο κινητό της όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η συσκευή άρχισε να φουσκώνει και στη συνέχεια εξεράγει. Η αντανακλαστική της κίνηση να το ρίξει στο πάτωμα είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το χαλί που υπήρχε.

Ο πατέρας της 24χρονης με την βοήθεια μιας γειτόνισσας έσβησε την φωτιά που είχε προκληθεί από το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας.

Η Ανδριάνα Αμανατίδου είχε αγοράσει την συσκευή από ένα κατάστημα στην περιοχή και σίγουρα θα κάνει καιρό να την ξεχάσει.

“Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια, παρά τρίχα, χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, πατούσα απ΄το πλάι το κουμπί.

Έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί, φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά.

Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατσουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Απλώς, ήθελα να το πω για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί. Η εταιρεία μου ζήτησε το κινητό για να μου κάνει απλή αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά από ‘δω και πέρα.», ήταν τα λόγια της στον ANT1.

Βέροια: Δέιτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play