Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 4χρονου Βασίλη (vid)

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 4χρονου Βασίλη (vid)
Έγκλημα στο Χαλάνδρι: "Εύχομαι αυτό που έπαθα και είδα με τα μάτια μου να μην το πάθει καμία μάνα".

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Για τις δραματικές στιγμές που περνάει μίλησε μητέρα του 4χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο του τον πατέρα την Κυριακή (07/04).

Η άτυχη γυναίκα, από εκείνη τη στιγμή ζει την απόλυτη φρίκη. Βρήκε νεκρό τον 4χρονο γιο της ενώ δίπλα του ήταν νεκρός ο πατέρας του, ο 27χρονος παιδοκτόνος που μετά τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φωτογραφία Eurokinissi


«Εύχομαι αυτό που έπαθα και είδα με τα μάτια μου να μην το πάθει καμία μάνα», είπε στην κάμερα του Star.

«Μεγάλη εμπιστοσύνη του είχαμε του Γιώργου, γι΄αυτό και αφήναμε το παιδί μου. Το έφερνε λιγάκι, το κράταγα, έφευγε. Αυτό δεν το περίμενα από τον Γιώργο να το κάνει. Θέλω όλες οι μανούλες να προστατεύσουν τα παιδιά τους», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της και γιαγιά του του 4χρονου αγοριού στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σημειώνεται, ότι η νεαρή μητέρα βρίσκεται στην πρόχειρη καλύβα των γονιών της στον Γέρακα.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

H καταγγελία της θείας

Από την άλλη, η θεία του 4χρονου παιδιού, που το βρήκε δολοφονημένο στο κρεβάτι του, ξέσπασε μιλώντας στον Alpha: «Το χτύπαγε το παιδί, βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει, μέχρι δαγκωνιά είχε στην πλατούλα του το παιδί, το καταλαβαίνετε;».

Η ίδια ανέφερε: «Του έλεγε, θα βάλεις μυαλό; Κι αυτός δεν έβαζε μυαλό, ήταν τρελός, τρελός. Μας πήρε το παιδί μας».

Η γιαγιά του άτυχου παιδιού δήλωσε: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουνε παιδάκια και κακοποιούνται από τους άνδρες τους να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play