Κατερίνη: Συνέβαλαν 80χρονη επειδή πουλούσε χόρτα σε λαϊκή χωρίς άδεια (vid)

Κατερίνη: Συνέβαλαν 80χρονη επειδή πουλούσε χόρτα σε λαϊκή χωρίς άδεια (vid)
Νέα σύλληψη ηλικιωμένη, αυτή τη φορά στην Κατερίνη, επειδή πουλούσε σε λαϊκή για τα προς το ζην χωρίς να έχει άδεια.

Μία νέα υπόθεση που θυμίζει την υπόθεση με την ηλικιωμένη που πουλούσε τερλίκια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η είδηση αυτή τη φορά έρχεται από την Κατερίνη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τον Μάρτιο του 2018, στην Κατερίνη μία 80χρονη πιάστηκε να πουλά περίπου 5 κιλά χόρτα χωρίς άδεια στις παρυφές μιας λαϊκής αγοράς της πόλης. Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία μετά από καταγγελία που έκαναν άλλοι έμποροι κατά της ηλικιωμένης.

Όπως και στην 90χρονη με τα τερλίκια, σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, έτσι και στην 80χρονη επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ της ήρθε και κλήση για το δικαστήριο, το οποίο θα εκδικαστεί τον προσεχή Ιούνιο.

Φωτογραφία Pixabay


Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση της 90χρονης που πωλούσε τερλίκια είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό ζούσε μαζί με τον άνδρα της δίχως κάποιο εισόδημα.Όπως είχε πει η ίδια μετά την σύλληψή της, δεν θα ξαναβγεί ποτέ ξανά στην λαϊκή αγορά προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα λένε οι αστυνομικοί

Αυτό το οποίο λένε οι αστυνομικοί, είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, από ό,τι ορίζει ο νόμος. Κλήθηκαν να πάνε στο σημείο και όπως λένε ήταν αναγκασμένοι να συλλάβουν την 80χρονη και να την οδηγήσουν σε αστυνομικό τμήμα για τα προβλεπόμενα από το νόμο.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του OPEN:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play