Μαξ Φερστάπεν: Πιέζει για την απόκτηση του η Mercedes

Μαξ Φερστάπεν: Πιέζει για την απόκτηση του η Mercedes
Ο Μαξ Φερστάπεν δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από την Mercedes για να αλλάξει στρατόπεδο.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένας οδηγός που πολλές φορές έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην Formula 1. Παρά τον εκκριτικό του χαρακτήρα, είναι ένας ταλαντούχος πιλότος.

Σύμφωνα με το Auto Bild Motorsport ο νεαρός δέχεται έντονες πιέσεις να πάρει μεταγραφή στην Mercedes. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τις δηλώσεις του συμβούλου της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο.

“ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ, τηλεφωνεί συνεχώς στον Μαξ και στον πατέρα του Γιος. Εδώ και μήνες. Όμως εγώ είμαι χαλαρός, καθώς λογικά θα πρέπει να μας καλύψει η ρήτρα επιδόσεων στο συμβόλαιο του Μαξ. Επίσης, ο ίδιος νιώθει όμορφα σε εμάς και αν θέσουμε στη διάθεσή του υλικό αντάξιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος, δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι θα μείνει”, ήταν τα λόγια του 75χρονου.

Στη συνέχεια ο Μάρκο επισήμανε ότι η Red Bull έχει ξεκινήσει μια σειρά από διορθωτικές κινήσεις στο μονοθέσιο της. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προσφέρουν στον Ολλανδό όσα χρειάζεται για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Φερστάπεν: Έτσι μένει στην Red Bull

Ο Φερστάπεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω μόνο από τους οδηγούς της Mercedes και εκεί είναι το κλειδί της παραμονής του. Ο νεαρός πιλότος έχει συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει ειδικός όρος. Αν διεκδικεί το πρωτάθλημα τότε ανανεώνεται μέχρι το 2021. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να αποχωρήσει με το τέλος της χρονιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play