Γιάννης Ταραλίδης: Το νέο του πόστο στον Ερμή Αραδίππου

Γιάννης Ταραλίδης: Το νέο του πόστο στον Ερμή Αραδίππου
Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του Γιάννη Ταραλίδη.

Μία νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε ο Γιάννης Ταραλίδης.

Ο 38χρονος μέσος αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στον Ερμή Αραδίππου της Κύπρου και αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια» του και να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ποιος είναι ο Γιάννης Ταραλίδης

Ο Ταραλίδης γεννήθηκε στην Αριδαία Αλμωπίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλμωπό Αριδαίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα με τον Πανηλειακό.

Παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2003. Ο Πανηλειακός αγωνιζόταν τις 2 πρώτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, τις επόμενες δύο στη Β΄ Εθνική και την περίοδο 2003-2004 πάλι στην Α’ Εθνική.

Τον Ιανουάριο του 2004, ο Ταραλίδης παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο παραμένει μέχρι το 2007. Με τον Ολυμπιακό κατακτά 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Συμμετείχε στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2005. Στον Ολυμπιακό υπήρχαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές εκείνη την τριετία, που αγωνίζονταν στην ίδια θέση με τον Ταραλίδη (Καρεμπέ, Γιαγιά Τουρέ, Ιεροκλής Στολτίδης, Παντελής Καφές) με αποτέλεσμα να μην πάρει πολλές ευκαιρίες. Στις 18 Φεβρουαρίου 2005 συμμετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα, στα πλαίσια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2005 με αντίπαλο τη ΦΚ Σοσό (νίκη με 1-0).

Μετά τους ερυθρόλευκους ακολούθησαν: ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Α.Ο. Γλυφάδας, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα, Ερμής, Κισσαμικός, Καρμιώτισσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play