Πανό ΣΕΦ: Παρέμβαση εισαγγελέα

Πανό ΣΕΦ: Παρέμβαση εισαγγελέα
Την παρέμβαση εισαγγελέα έφεραν τα πανό που εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ.

Τα πανό που εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται πως μπορεί να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από χθες αποφάσισε να κινηθεί νομικά, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως τα πανό φέρνουν και την παρέμβαση εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα, sdna.gr,  ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κινεί τις διαδικασίες και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

Αναλυτικά, το sdna.gr αναφέρει:

“Οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κινεί τις διαδικασίες και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

Μάλιστα, έχει ζητηθεί από την ελληνική αστυνομία το βιντεοσκοπικό υλικό, για να φανεί ποιοι έχουν σηκώσει τα πανό. Άλλωστε, αυτό είναι φανερό από τις κάμερες, αφού αυτοί που τα σήκωσαν δεν είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους.

Παρ’ ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, είναι δεδομένο πως υπάρχει τεράστια κινητοποίηση από όλες τις μεριές, για τα πανό του ΣΕΦ, σε ένα θέμα που έχει πάρει μεγάλη έκταση”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play