Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι
Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι.
Υλικά συνταγής
- 1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου παστού
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- 1 αυγό
- ½ φλιτζ. σουσάμι
- 1 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
- Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό για να ξαλμυρίσει.
- Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό.
- Η διαδικασία αυτή πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
- Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού. Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε.
- Περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι:
Πηγή: cooklos.gr
Το σχόλιο σας