Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά
Εύκολη, γρήγορη και οικονομική η συνταγή της ημέρας.

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά.

Υλικά συνταγής

  • 3 αυγά
  • 1 φλιτζ. σπανάκι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • λίγος άνηθος
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • αλάτι και πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

-Σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, και μόλις μαραθούν ελαφρώς προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο.

-Μέσα σε μπολ, σπάμε τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε, καρυκεύουμε με μοσχοκάρυδο και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι μόλις μαραθεί το σπανάκι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30″.

-Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.

-Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω, τη γυρνάμε και αφήνουμε 1 λεπτό να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

-Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Η συνταγή της ημέρας: Ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά:

Πηγή: Cooklos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play