Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Κολοβός

Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Κολοβός
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Δημήτρης Κολοβός είναι ένας από τους εξτρέμ που ξεχωρίζει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Ματιές προς την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβού ρίχνουν στον Παναθηναϊκό για την περίπτωση που αποχωρήσει ο Άντονι Μουνιέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Δημήτρης Κολοβός μετά την επιστροφή του και στην Εθνική ομάδα έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του. Έτσι, οι πράσινοι φέρονται να έχουν υπόψιν την περίπτωσή του για τα εξτρέμ, ειδικά εφόσον αποχωρήσει ο Άντονι Μουνιέ.

Φωτογραφία Eurokinissi


Όλα αυτά, πάντα με την προϋπόθεση πως ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής και θα έχει δικαίωμα μεταγραφών το προσεχές καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε, ότι ο Κολοβός το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, παρέμεινε όμως ως δανεικός στην ομάδα της Πανιωνίου, όπου και αγωνιζόταν για μία ακόμη περίοδο.

Το καλοκαίρι του 2014, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως επιστρέψει εκ νέου ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Με τα ερυθρόλευκα αγωνίστηκε δεν αγωνίστηκε για πολύ, ωστόσο κατάφερε να πετύχει κάποια τέρματα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Τον Ιούνιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη βελγική Μαλίν, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο βελγικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Τον Νοέμβριο του 2014 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών εν όψει των αγώνων εναντίον των Νήσων Φερόε (για τα προκριματικά του Euro 2016) και της Σερβίας (φιλικός), στον δεύτερο εκ των οποίων έκανε ντεμπούτο στις 18 του ίδιου μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play