CUPRA Formentor: Έρχεται με νέες τεχνολογίες και κινητήρα υψηλής απόδοσης

CUPRA Formentor: Έρχεται με νέες τεχνολογίες και κινητήρα υψηλής απόδοσης
CUPRA Formentor: Είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τα ποικίλα χαρακτηριστικά του και εξαιρετική ποιότητα.

CUPRA Formentor: Η CUPRA γιορτάζει την πρώτη της επέτειο και τη ανοδική της πορεία, καθώς μέσα σε ένα χρόνο οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 40% συγκριτικά με πέρυσι (14.400 μονάδες).

Με εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση που τραβάει την προσοχή, με ξεχωριστό εσωτερικό, με ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και με σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει υψηλή αλλά και φιλική προς το περιβάλλον απόδοση, το CUPRA Formentor είναι το παράθυρο στο μέλλον της μάρκας.

Το όχημα συγκεντρώνει τα οφέλη ενός αυτοκινήτου επιδόσεων με τις ιδιότητες ενός SUV, σε μια περίοδο όπου η κατηγορία γνωρίζει μεγάλη άνοδο.

CUPRA Formentor: Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από υλικά υψηλής ποιότητας

Είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τα ποικίλα χαρακτηριστικά του και εξαιρετική ποιότητα.

Το αμάξωμα θυμίζει ένα ισχυρό όχημα παντός εδάφους, αλλά η σχεδίαση χρησιμοποιεί την αισθητική τεχνική ώστε να ελαφρύνει τη σιλουέτα του οχήματος.

Σε αντίθεση με το σκληρό, τραχύ φινίρισμα ενός παραδοσιακού SUV, το CUPRA Formentor χρησιμοποιεί μία αδιάκοπη σχεδιαστική γραμμή, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική ποιότητα του οχήματος.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα και προβάλλεται το μοναδικό σαλόνι, το τιμόνι CUPRA και τα δερμάτινα καθίσματα, οι επιβάτες του CUPRA Formentor νιώθουν την πολυτέλεια.

Το ταμπλό βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη ενισχύοντας τη μεγιστοποίηση της εκφραστικότητας του οχήματος.

Η εσωτερική χρήση του σκούρου χρωμίου και των μαύρων διακοσμητικών προωθούν την αισθητική της καμπίνας.

Τα bucket καθίσματα δίνουν αίσθηση ελαφρότητας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν τα διαπιστευτήρια απόδοσης του CUPRA Formentor, καθώς ο οδηγός κάθεται χαμηλότερα και σε πιο εργονομική θέση.

CUPRA Formentor: Η τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο του οχήματος

Η τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο του οχήματος με την ενσωμάτωση του digital cockpit που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης μπροστά στον οδηγό και ενός πανοραμικού συστήματος πλοήγησης 10 ιντσών που παρέχει σημαντική λειτουργικότητα και σύνδεση με τους επιβαίνοντες.

Η ανάμειξη της τεχνολογίας ενός προηγμένου, υψηλής απόδοσης και ισχύος, βενζινοκινητήρα με τα χαρακτηριστικά υψηλής ροπής ενός ηλεκτροκινητήρα, επιτρέπει στο υβριδικό CUPRA Formentor να ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Σε συνδυασμό με σύστημα μετάδοσης DSG με διπλό συμπλέκτη, η συνολική απόδοση των 245 ίππων παρέχεται απρόσκοπτα στους τροχούς.

Η έξυπνη ρύθμιση πλαισίου DCC και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σημαίνουν ότι το όχημα κινείται μεγαλοπρεπώς, ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή το στιλ οδήγησης, καθώς ο οδηγός κατευθύνει το αυτοκίνητο με το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης.

Όμως, ενώ το CUPRA Formentor κατασκευάστηκε για να προσφέρει υψηλότερα επίπεδα δυναμικής, ο συνδυασμός ηλεκτρικής ενέργειας και καύσης επιτρέπει μειωμένη συνολική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Το μοντέλο μπορεί να οδηγηθεί σαν ηλεκτρικό για έως και 50 χιλιόμετρα.

To CUPRA Formentor θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά το concept car για πρώτη φορά, παίρνοντας μια γεύση από το μέλλον της μάρκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play