ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Μανθάνο διαιτητής του ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Μανθάνο διαιτητής του ντέρμπι
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Ισπανός, Χεσούς Χιλ Μανθάνο, θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι στην Τούμπα, από το οποίο θα κριθεί εν πολλοίς η έκβαση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό του Χεσούς Χιλ Μανθάνο για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα. Η Επιτροπή Διατησίας προέκρινε την επιλογή του έμπειρου Ισπανού ρέφερι, τοποθετώντας τον σε ένα ματς όπου θα κριθεί η “μάχη” του φετινού τίτλου.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ νικήσει, τότε θα “αγκαλιάσει” την πρώτη θέση. Αντίθετα, εάν ο Ολυμπιακός φύγει με το “διπλό” από την Τούμπα, τότε η “μάχη” θα παραμείνει ζωντανή.

Ποιος είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο είναι 35 ετών. Γεννήθηκε στην Εξτρεμαδούρα της Ισπανίας και σφυρίζει αγώνες της Primera Division τα τελευταία επτά χρόνια. Το 2018 έλαβε την διάκριση του κορυφαίου ρέφερι στη χώρα του. Παράλληλα, θεωρείται ένας από τους διαιτητές που κατέχουν εξοικείωση με το VAR.

Στα τέλη Μαΐου, ο Μανθάνο αναδείχθηκε στην κορυφαία κατηγορία διαιτησίας της UEFA. Πλέον, ετοιμάζεται για μια εμπειρία made in Greece, ως άρχων της μεγάλης αναμέτρησης για την 20η αγωνιστική της Super League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play