Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Σήμερα το πρώτο “clasico” του Copa del Rey

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Σήμερα το πρώτο “clasico” του Copa del Rey
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλη μάχη το βράδυ στην Ισπανία, με τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Μεγάλη ημέρα σήμερα για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης “κονταροχτυπιούνται” απόψε το βράδυ (22:00) στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Oι μεν γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν από σήμερα σκορ πρόκρισης, ώστε να το υπερασπιστούν στο Μπερναμπέου. Η ομάδα του Βαλβέρδε είναι μέσα και στους τρεις στόχους της, ενώ ακολουθεί “βαρύ πρόγραμμα”. Ωστόσο, η μεγάλη σημασία του ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ροτέισον στον κόουτς των “μπλαουγκράνα”.

Μεγάλο ερωτηματικό, το οποίο θα απαντηθεί λίγο πριν από τη σέντρα, είναι η συμμετοχή ή όχι του Μέσι. Ο Αργεντινός είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων και η παρουσία του στην ενδεκάδα θα φανεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αντιστρόφως ανάλογα. Έχοντας οκτώ βαθμούς διαφορά από την κορυφή, το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση στην οποία στοχεύουν, σε επίπεδο Ισπανίας. Τόσο για το γόητρο, όσο και για την ψυχολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play