Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αυστηρά μέτρα για τους φιλάθλους του “Δικεφάλου”

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αυστηρά μέτρα για τους φιλάθλους του “Δικεφάλου”
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Τσέλσι και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ετοιμάζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Τσέλσι – ΠΑΟΚ: Αρκετοί προβληματισμοί έχουν δημιουργηθεί στους ανθρώπους του Αγγλικού συλλόγου με το γεγονός ότι αρκετοί φίλοι του “Δικεφάλου” βρίσκονται στον Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγους τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με αυτούς του Δικεφάλου, αλλά πραγματοποιούν επίσης και μεταξύ τους συνεδριάσεις.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Τσέλσι αποφάσισαν να εφαρμόσουν αυστηρά μέτρα ελέγχου, έτσι ώστε να μην περάσει κάποιος που δεν έχει εισιτήριο.

Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να στηθούν 2 ζώνες ελέγχου, αλλά να επιστρατευτούν ειδικά μηχανήματα, έτσι ώστε να μην περάσει κάποιος οπαδός του ΠΑΟΚ είτε χωρίς εισιτήριο, είτε σε κάποια άλλη θύρα του Στάμφορντ Μπριτζ.

Είναι γνωστό πως τα 2.300 εισιτήρια, που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν «εξαφανιστεί», με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων να μην κατορθώσει να βρει ένα «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play