Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Με κλειστά χαρτιά απόψε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ: Με κλειστά χαρτιά απόψε ο Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στην ευρωπαϊκή μάχη και κοντράρεται απόψε με την Ντουντελάνζ για το Europa League, ελπίζοντας σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Ντουντελάνζ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς για πρώτη φορά κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το τι έχει σχεδιάσει να παρουσιάσει σήμερα στο γήπεδο.

Ωστόσο, όπως είδαμε και στην χθεσινή προπόνηση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην άμυνα έχει κλειδώσει η τετράδα και αυτή περιλαμβάνει τους: Τοροσίδη, Μιράντα, Μεριά και Τσίμικα, ενώ στην μεσαία γραμμή σίγουρος πρέπει να θεωρείται και ο Καμαρά, αφού ο ο Γκιγιέρμε δεν βρίσκεται στην αποστολή και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τα τρεξίματα του.

Θέση βασικού θα έχει με τα τωρινά δεδομένα και ο Ναουέλ. Ωστόσο, το ίδιο αναμένεται να μην συμβεί με τον Χασάν, που εάν και έρχεται με γκολ από το πρωτάθλημα, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος για ένα ευρωπαϊκό ματς. Ίσως περάσει αλλαγή μετά το πρώτο 45λεπτο. Για την ώρα ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να είναι το βασικό “9” του Ολυμπιακού απόψε.

Η λύση του Λάζαρου λοιπόν μοιάζει με μονόδρομο. Ο Χριστοδουλόπουλος εξάλλου κλήθηκε να παίξει τον ίδιο ρόλο και στο Λουξεμβούργο σχεδόν σε ολόκληρο το ματς (ο Γκερέρο είχε τραυματιστεί στο 15΄) και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Θυμίζουμε ότι ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Οι ανοιχτές θέσεις

Εκείνη του τερματοφύλακα (με τον Γιαννιώτη πια να είναι ο «αναπληρωματικός» του Σα, άρα και πιθανόν να πάρει τα ματς του Europa), αυτή του επιτελικού μέσου (πέραν του Φορτούνη υποψήφιοι είναι και οι Τουρέ και Νάτχο) και βέβαια του δεύτερου εξτρέμ. Εκεί που μπορεί να δούμε ως συνήθως Ποντένσε αλλά μπορεί κάλλιστα να δούμε και τον Φετφατζίδη.

Καταληκτικά, ο Ολυμπιακός ελπίζει και απόψε σε ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play