Vichai Srivaddhanaprabha: Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του επέβαιναν στο ελικόπτερο (vids)

Vichai Srivaddhanaprabha: Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και η κόρη του επέβαιναν στο ελικόπτερο (vids)
Vichai Srivaddhanaprabha: Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, μαζί με τον Ταϊλανδό βρισκόταν και η κόρη του.

Vichai Srivaddhanaprabha: Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, η κόρη του επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το King Power Stadium.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο συγκεκριμένη πηγή, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά πέντε άνθρωποι.

Πρόκειται για τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Λέστερ και την κόρη του, οι δύο πιλότοι και ακόμη ένα πρόσωπο, η ταυτότητα του οποίου ακόμη δεν είναι γνωστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παράγοντες της Λέστερ πήγαν για να συνεδριάσουν το πρωί της Κυριακής στο «King Power Stadium» κι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ούτε για τον Vichai Srivaddhanaprabha, ούτε για τους συνεπιβάτες του.

Το ελικόπτερο πήρε ύψος και μόλις βγήκε από το στάδιο άρχισε την καθοδική ανώμαλη πορεία για να καταλήξει στο πάρκινγκ έξω από το γήπεδο. Κατά την πρόσκρουση του στο έδαφος, προκλήθηκε μικρή έκρηξη και το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του ελικοπτέρου και αυτό κατέπεσε σε πάρκο λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο.

Oι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες.

Η συντριβή του ελικοπτέρου ακούστηκε σε ζωντανή εκπομπή μέσα από το γήπεδο

Το BT Sport πραγματοποιούσε ζωντανή εκπομπή σχολιασμού για τον αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ και ξαφνικά ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, τέσσερις άνδρες κάθονται σε στούντιο του γηπέδου των «αλεπούδων» και συζητούν για την Premier League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play